چه ترفندهایی برای رواج یه شایعه بلدی؟

تا حالا شایعه ساختی؟

چطور میشه یه شایعه و حرف الکی رو به بقیه قبولوند؟

چه تیپ افرادی رو برای رواجش هدف بگیریم و یا چطور هدف بگیریم که حتما گسترش پیدا کنه؟

image

4 پسندیده

نظر شخصی من اینکه اولا فردی که میخواد شایعه بسازه باید از قوه تخیل خودش به خوبی استفاده کنه. دوم اینکه شایعه باید حالتی داشته باشه که دور از واقعیت جلوه نکنه و از همه مهمتر قابلیت تایید یا رد صریح و شفاف نداشته باشه! تا در صورت واکنش‌های مخالف با اندکی انعطاف بشه به شایعه تداوم بخشید و جامعه هدف نسبت به موضوع شایعه باید اطلاعات اندکی داشته باشه. شایعه برای افرادی که در خصوص همان موضوع اطلاعات دقیق دارند کارساز نمیشه.

4 پسندیده

محیط شبکه های اجتماعی مثل تلگرام خیلی مطلوب هست جهت انتقال

آدمایی که:

• اهل فوروارد مطالب و اخبار بی پایه اساس هستن
  • با گروه های مختلف تعامل دارن
  • اونایی که زیاد ازشون مطالب خلاف واقع شنیدیم
  • آدمای حساس به موضوع شایعه مورد نظر

به صورت ناجوانمردانه شایعه رو به یه منبع خبری مورد اعتماد عموم و یا یه شخص مورد اعتماد عموم نسبت داد .

تا به حال شایعه نساختم!!!

3 پسندیده

این رو که دیدم یاد یه شایعه افتادم که خودم هم تو ساختش دخیل بودم :smirk: سال اول دانشگاه بود و دنبال راهی بودیم برا شیطنت. گفتیم بیایم به یکی دو خوابگاه زنگ بزنیم و بگیم «فردا دانشگاه تعطیله! میخوان کل فضاها رو بشورن و نظافت کنن.»

برا راحتی کارمون به یک-دو خوابگاه زنگ بزنیم که با هم در ارتباطن و در ضمن به حرفمون کمتر شک میکنن. لحنی جدی و در ضمن جویا با اولی و مطمئن و قاطع با دومی رو انتخاب کردیم و با دیالوگای این تیپی پیش رفتیم:

به یکی گفتیم «شنیدیم فردا تعطیله. به شما زنگ زدیم ببینیم خبر دارین؟ راسته یا نه؟»
به دومی گفتیم «شنیدیم فردا تعطیله. چرا آخه دانشگاه رو باید برا نظافت تعطیل کنن؟!»

و … :grin:

بعد از ظهر شیطنتمون رو شروع کردیم. … . آخر شب یکی از بچه ها خارج از کسانی که ما باهاش تماس گرفته بودیم، به خوابگاه خودمون زنگ زدن و بهمون گفت:

بچه ها فردا دانشگاه تعطیله. نرین معطل بشین!
ما: چرا تعطیله؟
میخوان دانشگاه رو بشورن!
ما: :joy: :laughing: :rofl:

5 پسندیده