در میزان کلان، ذخیره انرژی واقعا مسئله حل نشدنی هست (با علم فعلی). اما در میزان کوچک، پیشرفت باطری ها در ابعاد و ظرفیت امکان ذخیره سازی چگالی خوبی از انرژی را فراهم کرده اند.
در سطح کلان، تنها روشی که بنظر من میرسد، استفاده از سدهای آبی دومنظوره هست (که با مصرف توان، آب را به ارتفاع بالاتر پمپ میکنند، تا هروقت نیاز داشتند، با جاری شدن آب از ارتفاع بالا به پایین، توسط توربین تولید توان کنند)
مشکل فعلی این روش اینه که هوا در فرایند فشرده سازی گرم میشه و راهی برای استفاده از این گرما در حال حاضر در دسترس ندارن و عملا مقدار زیادی انرژی همین جا هدر میره. این مسئله در قالب پروژه ریکاس۲۰۲۰ در حال پیگیری هست:
به عنوان مرجع خوب این هست که بحثهای بالا رو هم پوشش میده. برام جالبه که تکنولوژی با این اهمیت، تا این حد پیش پا افتاده هست ایده هاش و صرفا از نظر مهندسی ابزار تحول پیدا کرده.
به نظر شما تولید انرژی که منبع اون دستگاهی باشه که با مغناطیس حرکت بکنه و اصلا نیازی به سوخت نداشته باشه بهتر نیست نه باطری نیاز هست که آلودگی ایجاد بکند ونه هزینه زیادی بابت تعویض یا خرید باطری بشه برای تعمیر نگهداری هم سالیان سال کار میده بهتره رو سیستمی کار بشه که هم مغناطیسی باشه هم در زمان عدم نیاز منزل میزان برق تولیدی را به سیستم برق شهری انتقال داد مدت زیادی وقتشو به ساختن یه موتور مغناطیس بدون وقود گذاشتم که الحمدالله به یه سری از اهداف نزدیک شدم لطفا رو یه موتور مغناطیسی نظر بدین هم قدرت بالایی برای تولید برق دارد وهم ولتاژ بالایی تولید میکند مارکت ژنراتور مغناطیسی را تمام کردم که بدون حرارت و… ولتاژثابت و امپر بسیار بالایی تولید میکنه
از نظر علمی غیرممکن نیست. در واقع چون نیاز به جریان غیرمیرا دارید، تنها راه عملی در حال حاضر از طریق ابررسانائی هست. در بعضی از کشورهای پیشرفته اینکار رو انجام میدن.
مرتبط با این ایده، و پروژهای که شاید در این مسیر بتونه کمک کنه به نوآوری، پروژه دافعه الکترومغناطیسی ناسا هست. ایده مقدار زیادی پیچیدگیهای تکنیکی داره ولی اساس همون الکتورمغناطیس ساده هست.
در مورد مسائل ذخیره انرژی به صورت میدا مغناطیسی، در پستهای بالا بحث شده. میتونید نگاه کنید و چالشهای مربوط به اون رو ببینید. البته اگر ایده خاصی دارید، مطرح کنید تا بشه نقد کرد.
من با یک گروهی روی یک پروژه کار میکردم که موضوعش پرتابگرها با استفاده از میدان مغاطیسی بود و در حین پروژه مجبور شدیم از ابر رسانایی جهت بهره بالاتر استفاده کنیم. در بعضی شرایط اتفاق میافتاد که بدون اینکه منبع انرژی وصل باشه جریان برقی در مدار پرتابگر جریان داشت. یک ایده ای در این زمینه دارم ولی باید آزمایش بشه و چنتا تست انجام بشه تا بشه مطرحش کرد.
بسیار هم عالی. امیدوارم از موفقیت پروژه به زودی بشنوم . میتونید قسمتی رو که مشکل دارید با کمی هوشمندی طوری طرح کنید که طرح کلی پروژه مختص به خودتون باقی بمونه. البته پیشنهاد میکنم در این موردها با فیزیکپیشههای درست و حسابی مشورت کنید چون حتما میتونن از تجربههای آزمایشگاههی براتون بگن.