تفاوت خصوصیات جسمی و روحی آقایون و خانومها، مسئله قابل انکاری نیست. این تفاوت در تعیین و مناسب بودن شغل میتونه نقش زیادی ایفا کنه. با توجه به این نکته، به نظرتون چه مشاغلی برای خانومها مناسب نیستن؟
برای آقایون چطور؟ اصلاً به چنین تفکیک جنسیتی قائل هستید؟
تقریبا همه شغلها رو خانم ها هم میتونن انجام بدن. ما (بخصوص مردان) نباید برای مناسب بودن یا نبودن شغل برای خانم ها اظهار نظر کنیم و اگر کردیم خانم ها نباید قبول کنند! من ممکنه نظر شخصی داشته باشم که مثلا کارگری معدن شغل دشوارتری برای خانم ها باشه ولی این نظر شخصی من هست و به هیچ وجه نباید برای بقیه بویژه بانوان تعیین تکلیف کرد یا محدودشون کرد.
اگر خودشون تشخیص بدهند که شغلی مناسبشون نیست سراغش نمیرند. یکی از دردهای جامعه ما همین تعیین تکلیف کردن هاست (البته شاید منظور سوال به این شکل نبوده ولی با اجازه فرصت مناسبی بود که برجسته بشه).
من هم با پوریا @Pourya_Darnihamedani موافقم. اگر شغلی سختی فیزیکی داشته باشد خانمها کمتر سراغش میروند. همانطور که یک مرد با جثه نحیف معمولا سراغ کار بدنی سنگین نمیرود، احتمالا یک زن هم همینگونه عمل میکند.
به نظر من افراد توان ذهنی و بدنی متفاوتی دارند و مناسب با همین قابلیتها است که شغل انتخاب میکنند. اما جنسیت یک قابلیت یا برتری نیست و نمیتوان بر این اساس شغلها را دستهبندی کرد.