چه نظم‌هایی رو تو زندگی رعایت میکنی؟

چه نظم‌های پایه‌ای رو حتما تو زندگیت رعایت میکنی؟ در زندگی کاری، زندگی فردی، زندگی خانوادگی، زندگی دوستانه و … ؟ چی شد که به این نظم‌ها پایبند شدی؟

مثلا من هر شب حتما مسواک می‌زنم، چون اگه چنین نظمی رو رعایت نکنم دهانم بو میگیره و در ضمن هزینه‌ی بالایی برای ترمیم دندان‌هام باید بپردازم.

اهمیت نظم

7 پسندیده

در زندگی فردیم مثلا هرروز رختخوابمو مرتب میکنم. موهامو شونه میکنم. هرشب مسواک میزنم. هرروز یه چیزی رو یا توی سایت ها یا از توی کتاب ها میخونم.
در زندگی دوستانه مثلا هر مدت یکبار از دوستام خبر میگیرم. شوخی ای که بعدش بخوام توضیح بدم بابا شوخی کردم، به هیچ وجه انجام نمیدم. درباره مسائل شخصیشون کنجکاوی نمیکنم.
در زندگی خانوادگی، تا جایی امکان داره توی زندگیشون کنجکاوی نمیکنم. حریم خصوصیشونو رعایت میکنم. فاصلمو حفظ میکنم، یجوری که نه یخ بزنم نه بسوزم.
توی محیط کارم، برنامه ای که از صبح یا از روز قبل برای اون روزم ریختم رو کامل انجام میدم. میز و وسایلام رو مرتب نگه میدارم. ارتباطم رو با همکاران خیلی محتاطانه حفظ میکنم.

اینا همه رو سعی میکنم رعایت کنم -البته گاهی موفق نیستم- چون اگر رعایت نکنم، ریتم زندگیم و آرامشم بهم میخوره.

5 پسندیده