چه مدت گوش میدید و چه نوع موزیکی گوش میدید؟ بهترین موزیک که شنیدید چی بوده؟
همین الان در حال ویرایش چند متن در پادپُرس هستم و یک آهنگ پاکستانی گوش میکنم. دقیقا این موسیقی:
از ثانیه ۴۵ ریتم زیبای آهنگ شروع میشود.
تقریبا میتونم بگم همه زمانها به جز وقتایی که خوابم یا بیمار دارم، همه نوع موزیکی گوش میدم (بیشتر متن ترانه برام مهمه)
سلام
خیلی آهنگ گوش میدم. البته کمترش کردم ولی هنوزم سر کار وقتی خیلی سروصدا میشه هدست و موزیک میزارم که راحت تر بتونم تمرکز کنم.
همه سبک آهنگی گوش میدم. بیشتر راک و بیکلام. سنتی و پاپ هم کم و بیش. ولی همه سبکی رو دوست دارم. اخیراً پاپها خیلی جالب نیستن. مخصوصاً ایرانیها. ایرانی خیلی کم گوش میدم. فقط گروههای جدید و فان مثل پالتبند و داماهی و کیوسک و …
آهنگهای خاص رو دوست دارم مثل محلیهای جنوبی. یا کارهای کیوان کلهر با شجاعت حسین خان. موسیقی متن فیلم هارو هم دوست دارم.
زیاد به متن توجه نمیکنم اخیراً. به حس کلی آهنگ توجه دارم.
از بهترین گروههای مورد علاقم Pink Floyd هست که همه کاراشون عالیه. اخیراً خیلی از کارهای Queens of the Stone age خوشم اومده. Muse هم عالیه. قبلا Foo fighters زیاد گوش میدادم.
یه مدت هندی گوش میکردم! خیلی شاد بودن. واقعاً نیاز داشتم برای خنثی کردن فشارهای اون برهه از زندگی.
اینقدر آهنگ گوش میدم که اخیراً گوش چپم حساس شده و اذیتم میکنه. ولی بازم نمیتونم گوش ندم.
اخیراً تو ماشین بجای رادیو و آهنگ پادکست میزارم. NPR TED talk hour. واقعاً عالی هستن.
چند وقتی هست که گیتار الکتریک خریدم و دارم تمرین میکنم. باهاش پلنگ صورتی و Game of thrones theme song رو میزنم خیلی فانه
خیلی دوست دارم علمی تر به موسیقی نگاه کنم ولی خب نیاز به یه منتور دارم که راه رو نشونم بده که هنوز پیداش نکردم.
بیشتر وقتایی ک تنهام و کسی دوروبرم نیست و موزیکای من کوردی هستن ولی بیشتر دوس دارم غمگین گوش بدم البته خودم ادم غمگینی نیستم ولی از نوع موزیک غمگین خوشم میاد