من کارم طراحی سایته.
برنامهنویسی و اصول سئو رو هم بلدم.
ولی تجربهام کمه.
قبلاً برای طراحی سایت به کسانی پیشنهاد نظارت و مشاوره دادم تا درصدی از طراحی رو بهشون بدم.
ولی قبول نکردن. شاید به خاطر تعارف و غیره.
به نظر شما بهتره چطوری چنین درخواستی رو مطرح کنم؟
جذب همکاری بستگی به ارزش های مشترک طرفین و ارزش قابل ارائه توسط شما داره.
مثلا اگه به افراد خیلی حرفه ای پیشنهاد نظارت بدین، احتمالا رد بشه درخواستتون؛ چون افراد حرفه ای دنبال کارهایی هستن که جاه طلبی شون ارضا بشه، کارهایی در سطح خودشون. و در ضمن قضیه پول هم نمیتونه کمک خاصی بکنه؛ چون ایشون خودشون بهتر از هر کسی بلدن زمانشون رو به پول تبدیل کنن.
ایشون رو فقط در صورتی میتونین جذب کنین که یه پروژه بزرگ در حد خود ایشون داشته باشین و ایشون همکار اصلی باشن که قرارداد به اسمشون هست و شما کار رو انجام بدین.
و یا مواقعی که بهشون پیشنهاد مربیگری بدین و دیگه بحث پول رو به شکل مستقیم و حق الزحمه پیش نکشین، مثلا بگین
میخوام ازتون یاد بگیرم و کمکتون رو در حد توانم جبران میکنم.
اگه به افراد کمتر حرفه ای پیشنهاد نظارت بدین، بعد بحث این میشه که خب ایا اصلا از پس این نظارت برمیان؟ و ایشون ایا با حضورشون میتونن ارزشی به شما ارائه بدن یا نه. اگه طرف مقابلتون احساس نکنه ارزش قابل ارائه ی خاصی داره احتمالا باز هم رد کنه.
برای رفع نیازتون در کسب تجربه، چرا مسیر کارآموزی نمیکنین؟ و یا کار با حقوق پایین رو برای یه مدت امتحان نمیکنین؟
ببینید بحث مشاوره و برنامه نویسی کاملا جداست .
مشاوره تو گروه خدمات مشاوره ای قرار میگیره و برنامه نویسی تو گروه خدمات فنی !
برای گرفتن پروژه های فنی در نهایت مهارت و تجربه حرف اول رو میزه و هیچ چیز بهتر از نمونه کار و رزومه شما نمیتونه مهارتتون رو نشون بده .
منتها راجع به خدمات مشاوره موضوع کمی فرق میکنه . ممکنه یه مشاور تو موضوعی مهارت نداشته باشه ولی به دلیل دانش تئوری یا مشاهداتی که داشته بتونه مشاوره بده . فرضا یه فرد که دکترای علوم کامپیوتر داره ممکنه مهارت فنی کمی داشته باشه ولی بتونه تو طراحی الگوریتم ها به یه تیم برنامه نویسی مشاوره بده …
برای گرفتن پروژه های خدمات مشاوره چون معمولا جلب اعتماد و اراعه نمونه کار ملموس سخت هست بهتره که به مشتری احتمالی تو یک موضوع یه مشاوره رایگان بدین که بتونه تاثیر مشاوره تخصصی شما رو لمس کنه و وقتی که از شما کمک بیشتر خواست قرارداد رو بزارید جلوش