همه ما تا بحال صدها باراین جمله رو شنیدیم که برای لذت بردن از زندگی باید تو لحظه زندگی کنیم و اونموقعست که میتونیم خوشبختی رو عمیقا احساس کنیم . ولی آیا این جمله فقط یک شعار یا میتونیم با تمرین و ممارست و کارکردن روی خودمون و شناخت بیشتر و بهتر خودمون عملیش کنیم ، چون تعداد کمی از آدمها هستند که به این درک رسیدند و از تکتک لحظات زندگیشون لذت میبرند و در حسرت گذشته و نگرانی آینده به سر نمیبرند . اصلا زندگی کردن در لحظه یعنیچی ؟؟؟خیلی از ماها بیشتر مواقع در حسرت گذشته به سر میبریم ولی آیا افسوس گذشته تاثیری روی حال الانمون داره؟؟ چیکار کنیم که وقتی به گذشته فکر میکنیم راحت بتونیم ازش بگذریم و مثل یک باتلاق ما رو اسیر خودش نکنه . یا اینکه مگه میشه نگران آینده نبود اونم تو وضعیت الان جامعه که مشکلات از هر طرف هجوم آوردن و شاید ما نسلی هستیم که در بدترین برهه تاریخ زندگی میکنیم و هممون به نوعی تحت فشارهای روحی و روانی زیادی هستیم . من خودم در تلاشم که کمتر فکر کنم و بیشتر زندگی کنم ، بعضیوقتا فکر میکنم شاید باید با این دید بهش نگاه کنم که اگه امروز آخرین روز از زندگی من بود و بعدش دیگه نبودم چیکار میکردم ، شاید اونموقع گرمای همین فنجون چای که جلوم روی میز هست رو عمیقا حس میکردم و از طعمش لذت میبردم ،شاید اگه میدونستم امروز آخرین فرصت زندگی منه با تموم وجودم به اونایی که دوسشون دارم عشق میدادم و بهشون میگفتم که چقدر واسم عزیزن . شاید نگاهم به آسمون ، درختان و همه چی فرق داشت و با عشق نگاهشون میکردم ولذت میبردم . نمیدونم شاید زندگی در لحظه همین باشه یعنی خودتو رها کنی در لحظه و زندگی رو زندگی کنی . نظر شما چیه ؟ آیا شما توی لحظه زندگی میکنید ؟؟ آیا راهکاری دارید برای زندگی کردن در لحظه ؟؟
2 پسندیده