چرا من هیچ فیلمی و بیش از یک بار نگاه نکردم؟ خیلی جالبه که بعضی ها بیش از 10 بار یک فیلم و تماشا کردن …
یعنی بعد از دهمین بار چه تجربه ی جدیدی کسب میشه؟
خیلی…بعضی از فیلمها را باید بارها نگاه کرد تا چیزهای جدید کشف کرد… و البته تمامش این نیست… نوشتیم که بعضی ها به دنبال تکرار حس های قدیمی هستند… از صحنه هایی که لذت بردند…
این جالبه. چون @Ghazaleh هم تقریبا همین رو گفته. ظاهرا خانومها خیلی علاقهای به دیدن چندباره فیلم ندارن. دلیلش چی میتونه باشه؟ یه احتمال خوب میتونه این باشه که جزئیات رو خیلی دقیقتر از آقایون میبینن و نیاز به تکرار ندارن.
این توجه به جزئیات گاهی کار دست آدم میده. یادمه اولین قسمت فیلم اره رو که دیدم به صورت پرده ای بود و صدای تماشاگران در طول فیلم شنیده می شد. خوب مساله این بود که قاتل همون جسدی بود که تمام فیلم توی اون زیر زمین دراز به دراز افتاده بود ( خودش را به مردن زده بود) این فیلم را وقتی با دوستم و خانمش تماشا کردیم خانمش وسط فیلم گفت: معلومه همین جسده قاتله… ما به همدیگه نگاه کردیم و ازش پرسیدم از کجا فهمیدی؟ گفت نشنیدید؟ عطسه کرد! متوجه نشدید؟
خوب دیگر سعی نکردیم بگوییم این عطسه تماشاگران فیلم بوده…
اما از این دقت ها
سریال پیاده روی مردگان که هنوز دنبال میکنم
فیلم گلادیاتور که بی نظیره!
با بازی بی نقص و تاثیر گزار راسل کرو
فیلم پاپیون ده بار تا الان دیدم بازم پیش بیاد میبینم
فیلم برباد رفته چون طولانیه فقط 5-6 بار اینم پیش بیاد باز میبینم
خوشبختانه هر دو فیلم دوبله شده هستند
فیلم های زیادی هستند که بارها تماشاشون کردم و هر بار تجربه جدیدی بودن برام و باهاشون عشق کردم.
اما فیلمی که زیاد می بینمش و هر بار پس از تیتراژ پایانش دلم بیشتر از همیشه واسش تنگ میشه. فیلمی که هر بار حالم خوبه، حالم بده، شادم، غمگینم، دلتنگم، سرم شلوغه، بیکارم و … به تماشاش میشینم و حدود سه ساعت و ربع از دنیا جدا میشم و با آدماش زندگی می کنم، فیلم Winter Sleep یا خواب زمستانی نوری بیلگه جیلان هست.
باور میکنید چند ساله زیاد فیلم نمی بینم فیلمهایی هم که از گوشی میبینم
اکثرا یه بار دیدم . شاید بگم تو این دو سه سال اخیر سالی 5 یا 6 تا فیلم سینمایی یا بخشی از سریال رو دیدم.
اصلا یادم نیست اسمشون رو . آخرین بار هم احتمالا ده ماه پیش بود بخاطر همین یادم نیست
فیلم در جستجوی خوشبختی. روند زندگی گاردنر که در این فیلم روایت میشه جالب ، تاثیرگذار و انگیزه بخش است. این فیلم رو زیاد دیدم و هروقت که دوباره میبینم برام حس تازگی و جذابیت داره.