کسی مرکز زیبایی پوست میشناسه؟

سلام .من برای انجام لیزر موی زائد باید یک کلینیک زیبایی معتبر را پیدا کنم اما نمی دونم اصلا کجا باید برم
ب نظرتون با این وضعیت کرونا اصلا اقدام به انجام لیزر کنم؟
مرکز زیبایی معتبر می شناسید که بهم معرفی کنید ؟
یکی از دوستام یک کلینیک بهم معرفی کرده کلینیک زیبایی گلدن رویال میگه خوب برو ولی همچنان دودلم
بنطرتون برم؟

1 پسندیده

اگر تهران هستید کلینیک به سیما هست تو ونک دکتر های خوبی داره غالبا هیأت علمی دانشگاه تهران هستند من خودم مطب پیش بعضی دکتراش میرم

1 پسندیده

سلام
اگر تهران هستید! باید حتما جایی رو پیدا کنید که دستگاه خوبی داشته باشه که تو جلسات کمتر تاثیر زیادی داشته باشه
من لیزر انجام دادم ولی با ۱۲ جلسه که خیلی زمان برد ضمن اینکه نتیجه مطلوب رو هم نداد.

اما با کلینیک دکتر رامبد صمیمی تماس بگیرید اونجا راهنماییتون میکنن، دوست من ۱۰ سال پیش تو ۴ جلسه نتیجه دلخواه رو گرفته و من واقعا شاهدش بودم، اما من زمانی که خواستم برم پیششون گفتن تو این کلینیک انجام نمیشه و یه شماره دیگه بهم دادن و گفتن دستگاه رو به جای دیگه منتقل کردن و من نرفتم متاسفانه

تو وضعیت کرونا هم که نمیشه به کسی توصیه کرد ولی ظاهرا یه سری پروتکل ها رو دارند که هم خودشون رعایت میکنن و هم شما ملزم به رعایتین

کلینیک به سیما یه کلینیک زنجیره ای و کاملا مطمن هست با دستگاه های پیشرفته و پرسنل خوب

1 پسندیده