اگر این اپلیکیشن جزء اپلیکیشن های کاربردی و کمتر استفاده شده و دیده شده باشه خیلی بهتر میشه…
اینکه تو عنوان کلمه جدید آوردید بستگی به تجربه و نیاز آدما داره. مثلا اخیرا خواستم بدونم هزینه زندگی ماهانهام چقدره، یک ماه رو کاغذ ثبت کردم، موقع جمع کردن احساس نیاز به خودکار بودن ماجرا پیدا کردم با جریانهای بعدی روزمره دیدم تو نمونههای اکسل یا گوگل شیت، فرم آماده برای چیزی شبیه نیاز من هست خلاصه داستان به اینجا کشیده شد که اپلیکیشن حسابداری شخصی هم هست، مثل
هزینههاتو ثبت میکنی، خودش جمع میزنه، خب من در همین حد استفاده کردم، جالب بود برام. مثلا شک داشتم اجازه دسترسی به پیامک بانکی بهش بدم یا نه!
داستان یه اپلیکیشن جالب جدید دیگه برای من:
چندماهی میشه اصطلاح Bullet journal به گوشم خورده، یه ابزار و روش برای ثبت منظم و دسته بندی شده اهداف و احوال و عادات و برنامهها. برام جالب بود و دیدم که بعضیها دفتر سالانه برمیدارن براش. دنبال دیجیتالش گشتم اونی که من پیدا کردم که دسترسیهای رایگان کاملتری داشته باشه؛ اینه
تو همین برنامه هم میتونی هزینههاتو ثبت کنی اما برای ۵تا بیشتر رایگان نیست.
تو همون زمینه یه سری اپلیکشن ردیاب عادات [1] هم یافتم،که رایگان خیلی خیلی سادهاش اینه:
Habits
خب خیلی استفادهاش نکردم چون هنوز نمیتونم به اهداف و احوال و عاداتها و برنامههام خوب فکر کنم و براشون وقت بذارم، اما دوست دارم تا اونموقع نسخه فارسیشون هم بیاد. هرچند اگه آدم وقت بذاره میتونه تو اکسل خودش بسازتشون. البته خوبی اپلیکیشن اینه که میتونه با اپهای دیگه گوشی هماهنگ بشه مثلا آلارم و نوتیفیکیشن و ایمیل بده.
-
habit tracker ↩︎
Google Duo
یه سرویس ویدیوکال از گوگل با کیفیت خیلی عالی!
Bookapo
سرویس فارسی ارائه خلاصهی کتاب.