حتما شما نرم افزار ها و سایت های آموزش زبان رو دیدید: مثلا اینجا
این نرم افزار ها دوتا مشکل دارن:
یوزر ها هیچ وقت تا مرحله ی آخر با این نرم افزار ها پیش نمیرن.
خیلی از این نرم افزار ها باعث نمیشن که کاربرشون به یک زبان تسلط پیدا کنن.
ایده شما برای رفع این مشکلات چیه که یه نرم افزار آموزش زبان خارجی بتونه یه جانشین واقعی برای کلاس های آموزشی بشه و حتی بهتر از اونها
یاد گرفتن هر زبان خارجی یک فرایند طولانی هست. دلیلش هم اینه که زبان انتهایی نداره. حتی خود ما که فارسی زبان هستیم فقط بخش کوچکی از زبان فارسی رو بلدیم و فقط اون بخشی رو یاد گرفتیم که ازش استفاده میکنیم.
فکر میکنم اولین چیزی که یک نرمافزار آموزش زبان باید روی اون کار کنه تعیین محدوده زبان هست. مثلا یک نفر که میخواد زبان آلمانی رو یاد بگیره و هدف و انگیزهاش خوندن کتابهای گوته هست با کسی که میخواد از فیلمهای آلمانی سر در بیاره فرق دارن.
همیشه از این قضیه رنج میکشیدم که در یادگیری یه زبان جدید حق انتخابی برای تعیین محدوده زبان نداشتم. مثلا چرا من باید اسم تک تک میوهها رو یاد بگیرم؟ چرا باید دایره لغاتم در زمینه در و پنجره و گل و بلبل گستردهتر بشه؟
پیشنهاد من اینه که نرمافزار اول از همه محدوده یادگیری رو مشخص کنه و افراد مختلف رو از هم جدا کنه. محدودههایی که من به ذهنم میرسه اینهاست:
کسی که میخواد خرید کردن رو یاد بگیره
کسی که میخواد در یک محل اداری کار کنه
کسی که برای تحصیل زبان رو یاد میگیره
کسی که رشتهاش فیزیکه
کسی که بیولوژی میخونه
کسی که مهندس مکانیکه
کسی که هدفش خوندن کتابهای ادبیه
کسی که کتابهای قرن شانزدهم رو میخونه
کسی که کتابهای قرن بیستم رو میخونه
کسی که میخواد زبان عمومی و صحبتهای روزمره یاد بگیره
کسی که میخواد در مورد سیاست حرف بزنه
کسی که میخواد در مورد باغداری حرف بزنه
کسی که میخواد در مورد آشپزی حرف بزنه
به نظر من همه این محدوهها با هم فرق دارن. یه آدم نمیتونه همه بخشهای یه زبان رو یاد بگیره. پس بهتره اول همون بخشی رو یاد بگیره که لازمش داره. نرم افزار میتونه جوری طراحی بشه که اول از همه از کاربرش بپرسه که چه بخشی از زبان رو میخواد یاد بگیره. بعد متناسب با اون دایره لغات فرد رو گسترش بده.
من بالشخصه نرم افزارهای زیادی رو امتحان کردم
هم با سیستم عامل ویندوز
هم با اندروید
به نظرم یکی از بهترین نرم افزارها
نرم افزار زبان شناس هستش که خودم حدود 100 روزه ک دارم باهاش کار میکنم و فوق العاده س
پیشنهاد میکنم یه سربهش یزنید: