و به نظرم منطقی اومد که نتیجه بگیرم آقایون به طور متوسط بلندتر از خانم ها هستن. به چراییش فکر کردم به نظرم رسید احتمالا هورمونی باشه، ولی اگه هورمونی باشه، پس چرا یه سری آقایون کوتاه ترن؟!
و کمی گوگل کردم دیدم واقعا مردها بلندتر از زن ها هستن. و ظاهرا دلیلش به این خاطره که زنها از کروموزم X دو تا دارن*!
اینکه مردها معمولا جذب زنی میشن که ازشون کوتاه تر هست، خودش برام یه سواله، ولی حالا به نظرتون اگه برعکس بود؛ یعنی به طور متوسط زن ها بلندتر از مردها بودن چی میشد؟
*هر چند فکر میکردم یه کروموزوم X در خانم ها خاموش هست و به نظر لازمه مقاله اصلی رو بخونم.
مگه این اتفاق می افته؟اگه هم بخوایم صد درصدوبااستدلال کامل به این موضوع از دیدگاه اقایان نگاه کنیم اینه که فکرمیکنن سلطه وجذابیت بیشتری میتونن داشته باشن. علاوه براون چونکه بیشتر وظایف جامعه برشانه های مرداست قد بلند واین ساختار فیزیکی برای مردان مناسب تره.
بر اساس فرضیه ی 50درصدی مطمئنم که هیچ اتفاقی نمی افتاد!
مشابه علی شاکری، فکر می کنم خانوم ها در موضع قدرت قرار می گرفتند.
در این مورد نظر و تجربه ی خودم اینه که لزوما جذب خانوم های کوتاه تر از خودم نمیشم. ولی طبیعت جوری من رو آفریده که عموما همه ی خانوم ها از من کوتاه تر هستن.
آخه از اون طرف هم هست. برای خانما هم مردهای بلندتر از اونا، موارد جذاب تری هستن.
فکر میکنم عموما قد بلند برای یه مرد، یکی از فاکتور های قدرت و توانایی هستش که برای خانما تا حدی جذابه.
در واقع بلندتر بودن از یک خانم یکی از چیزایی هست که مردا اگر داشته باشن، روش حساب باز میکنن و مطمئن تر جلو میرن😉.شاید یه جور اعتماد به نفس.
شاید اون موقع خانوما میومدن خواستگاری آقایون
در کل منطقی نیست که مسائلی که مطرح شد به قد ربطی داشته باشه شما ( آقایون) از یه خانم قد بلندتر تاحالا خوشتون نیومده؟ اما نتونستید این احساس رو ابراز کنید چون از نگاه جامعه میترسید. برعکسش شما (خانوما) تا به حال از یه آقای قد کوتاه تر از خودتون خوشتون نیومده؟
مشکل و بحث به جای دیگه ای بر میگرده و انتخاب های ماست که خیلی وقت ها خیلی دیدگاه ها رو شکل میده.
از نظر ژنتیکی طبیعیه ولی از نظر اجتماعی اصلا طبیعی نیست که همه بخوان دوستشون همسرشون نامزدشون یا هرچیزی که اسمشو میزارید از خودشون کوتاه تر باشه. اصلا طبیعی نیست!
الان با دیدن تغییرات رفتاری جامعه به خاطر کرونا، حس میکنم ممکنه چنین تغییری روی انتخاب جامعه تاثیر داشته
یعنی در تاریخ کهن، باید دید قدِ بلند مرد چه تاثیری داشته و چطور جلوی مرگ رو میگرفته. که باعث شده این موضوع توی حافظه جامعه بمونه.
شاید قدِ بلند مرد باعث میشده راحتتر میوه درختان رو بچینه و میوههای بیشتری گیر خانوم خونه میاد و از گرسنگی نجات پیدا میکنه.
البته نیازه که اضافه کنم خانم ها، حتی با قد برابر، باز هم قد بلندتر از آقایون به نظر می رسند. اما در جواب به نظرم حداقل در عرف جامعه زیاد جالب نیست و بنده هم با عرف موافقم.