پاداش میتونه یه جوری باشه که قابل استفاده باشه. مصلا همه تو اکانتشون جمع بشه امتیازا و به اضای هر چند تا تخفیف خریدی، خرید آهنگ از مغازه هایی مثله بیب توینز (نمی دونم اسمش درسته) (اتفاقا اینجا من آشنا هم دارم ینی مدیرش از بچه های دانشگاه ماست منم خوب میشناسه).
راه برو، قدم بزن اکسس فیلم و آهنگ بگیر و …
اسمش یادم نیست ولی سمت لاکانی بود :)))))
سلام پیشنهاد خوبی است . برای تکمیل پیشنهاد یه راهکار دارم میشه مبدا ومقصدی برای پیاده روی انتخاب کرد و در آنها سیستمی قرارداد تا شخص خودش را ثبت نماید و همچنین در مسیر پیاده روی ایستگاه های ثبت مجدد قرارداد تا شخص خودش را ثبت مجدد نماید این برای این است که از تقلب وکلک جلوگیری نمود ودر نهایت در مقصد پس از ثبت مثلا شارژ تلفن هدیه بگیرد. به نظم این جواب میده تا بتونیم مردم را تشویق به پیاده روی کنیم.
جمع بندی راه کار تا اینجا:
###هدف
ایجاد اشتیاق در افراد برای پیاده روی بیشتر، و در نتیجه کاهش استفاده از خودرو در مسیرهای ممکن و کاهش آلودگی هوا
یکی از راه حل های سریعی که در رابطه با ترویج پیاده روی به ذهنمون رسید طراحی اپی بود به همراه یه بازیسازی ساده که باعث ایجاد شوق در افراد برای پیاده روی بیشتر میشود، تقریبا مشابه کاری که بازی پوکمون گو در کاربرهایش انجام داد.
پیاده برو جایزه بگیر!
این اپ بخش های مختلفی داره. مهم ترین بخش، نقشه است که در آن مبدا و مقصد رو مشخص میکنی و برنامه مسیرهای مختلفی رو برای پیاده روی بهت نشون میده و تو حق انتخاب داری که از کدوم راه بری.
کافه ها، رستوران ها مراکز تفریحی، درخت ها و فضای سبز مسیر هم نشون داده میشه که میتونن حاصل از تجربه های خود پیاده رونده ها باشن. ترافیک انسانی هم نمایش داده میشه. بعد از رسیدن به مقصد شما تایید میشین و تعداد قدم ها، کیلومتر طی شده، میزان اعتبار بدست اومده، میزان کالری سوزانده شده و… نشون داده میشه.
بخش دیگه اعتبار؛ شما مقدار اعتبار دریافتی تون رو میبینین، شما در اینجا میتونید این اعتبار رو به درصد تخفیف برای کافه ها و سوپرمارکت های تعیین شده، تبدیل یا برای مصارف مجازی مثل خرید اپ های دیگه و دانلود موزیک استفاده کنید و یا به یه مبلغ قابل پرداخت برای خیریه ها.
بخش فایل های صوتی هم شامل کتابه های صوتی، مجموعه سخنرانی،موزیک و … است که با دانلود اون در طی مسیر پیاده روی تون میتونید ازش لذت ببرید.
بخش دیگه نظراته که میتونید نظراتتون رو در مورد مسیرهای مختلف گزارش بدید و یا پیشنهادات و انتقادات رو مطرح کنید. علاوه بر این مسیرهایی رو که خودتون تجربه کردید و در اپ ما وجود نداره، رو با ما درمیون بذارید.
پیاده روی رو تو محله های قدیمی تهران برای من جذابه میگردم ببینم چنتا خونه قدیمی با معماری درست و حسابی هست تا خوب نگاشون کنم و پیش خودم دلم میخواد حرف بزنن و بگن چیا دیدن . یا بارها فاصله چهارراه ولیعصر تا میدون انقلابو یا از کنار کتاب فروشیا یا کنارر دانشگا پیاده رفتم بنابراین جایزه برای کسی مثل خودم میتونه خاطره تاریخ فرهنگ وشاید هنر یا آ رامش باشه مث ل پیاده روی عريض و جوی و درخت دار خیابون ولیعصر
به نظرم این ایده عملی نیست فواصل در تهران زیاد هستند و امکان این کار نیست
یک دو سه امتحان میکنم! یک دو سه صدا میاد! اره ظاهرا میاد :دی
خوب من این بحثو دوست دارم ولی قبل از اینکه بپرم توش خلاصه وار خودمو معرفی میکنم! فرید هستم و یک و نیم سال پیش یه همچین اپلیکیشنیو برای اندروید نوشتم، اسمش ورزش چی باشیه و ایناهاش:
http://varzeshchibashi.ir
البته من کارای دیگه هم کردم مثل این http://projectbaran.ir یا این http://downloadchibashi.com
مشکل و ارزش پیشنهادی سرویس ورزش چی باشی برای مردم عادی این بود :
حفظ و ارتقای انگیزش ورزشی
این محصول هنوز رقبای داخلی نداره اما از رقبای خارجی ان میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
https://www.runtastic.com
https://shealth.samsung.com/
https://fit.google.com
ببینید من بندبال پیدا کردن بیزینس مدلی بودم که نه تنها هزینه های خودشو تضمین کنه بلکه سودم بده!!!
دو تا بیزینس مدلو امتحان کردم ولی سرمایه گذارارو قانع نکرد!
بنظرم هر ایده ای که دارید بحث میکنید در موردش، اینکه سلامتو بهبود بده و الودگی کم کنه و فرهنگ سازی بکنه و … تا نتونه بیزینس مدل خوبی برای خودش پیدا کنه محکوم به فنا هست گرچه ممکنه در طول دوره ای نهایتا یه ساله با کمک احساسات هیجانی ادما به پیش بره
اینم نیست که یه ایده ای بیاد تو ذهن ادم بعد بگه حله تموم شد! تا جایی که من تجربه کردم ایجاد هر کار درست حسابی دو تا ۵ سال طول میکشه البته همراه با کلی احتمال شکست از رویدادهایی که حتی نمیتونی پیش بینیش کنید، فقط برای اینکه بیشتر در مورد تست های اولیه و برنامه هایی که برای این اپ بود اگاه بشید یه قسمت از گزارش پایان سال ۹۴ رو در موردش اینجا نقل میکنم:
سالی که گذشت :
در شش ماه دوم سال گذشته ورزش چی باشی سعی کرد متد اشتراک کافه بازار را تست کند ولی متاسفانه فقط به ۵۰ نصب فعال رسید و از این ۵۰ نصب فقط ۲۵ نفر اطلاعاتشان را بر روی سرور فرستادن که در حقیقت فقط ۱۰ نفر انها آشنا نبودن!
کلا از ۲۰۱ رکورد فرستاده شده فقط ۲۸ مورد برای مردم عادی بوده اما فرض میگیرم ۱۴ درصد، درصد بدی برای MVP یا نمونه اولیه آزمایشی نیست، درحقیقت قانون اول استارت آپ اینست که یک نفر مشتری برای محصول خود پیدا کنی که حاضر به پرداخت هزینه باشد که ورزش چی باشی این تست را پاس کرده است.
برنامه آینده و هدف گذاری سال جدید :
مسلما ورزش چی باشی باید ریفورم کنه و این فرمون فعلیش فایده نداره،
فلذا ورژن جدید برنامه اندرویدش کاملا مجانی میشه و بر روی گوگل پلی و مایکت و پلازا هم علاوه بر کافه بازار قرار میگیره تا در نقش ویترین ورزش چی باشی کاربر جذب کنه و موجب پیشرفت موارد زیر بشه:
بیزینس مودل های جدید:
- تخفیف گروهی برای محصولات و خدمات ورزشی مثل سایت تخفیفان
سیستم پوینت دهی بر اساس میزان فعالیت در اپ اندروید که میتوان آن پوینت ها را در فروشگاه به عنوان بن تخفیف مصرف کرد
مشاوره ورزشی ( تغذیه یا فیتنس )
امکان نمایش تبلیغات مرتبط با حوزه ورزش در سایت و اپ و کسب درآمد از آنها
در بلند مدت میتوانیم دیتا جمع کنیم و این دیتاها را به روش پلتفرم بفروشیم:
بدست اوردن بهترین مسیرهای ورزشکارها، مکان ها و اوقات تجمع به تفکیک جنسیت، شهر ها و فصول برای فروش به صنایع و مشاغل مرتبط و تبلیغات
بدست آوردن تعداد نفرات و نسبت جنسیتی و نوع ورزش ورزشکاران به تفکیک موردنظر برای فروش به تولید کنندگان و وارد کنندگان کالاهای ورزشی
بدست اوردن دیتای سلامت عمومی و توسعه ان با کمک روشهای آماری برای بدست آوردن اطلاعاتی چون درصد مشارکت در ورزشهای عمومی و جزییات مشارکت و افراد به تفکیک های دلخواه
مثلا ۲۰ ٪ زنان زنجان با میانگین سن ۲۰ تا ۳۵ سال به حد خوبی ورزش میکنند اما حدود ۳۰٪ زنان با همان حدود سنی در این شهر احتیاج به برنامه ها و مشوق های بیشتر برای ثبات در ورزشهای عمومی دارند
با دسترسی به اطلاعات پایه سلامتی افراد همچون وزن و قد و میزان فعالیت روزانه و ... میشود آنها را بنا به موقعیتشان به صورت هوشمند به بازار ها و افراد مرتبط کرد همچون متخصصین تغذیه، روانکاو، مربی ورزشی و ...
شاید اشتباه دارم میکنم ولی مثل همیشه باید گفت بی مایه فطیره!
شما وقتی نتونید ایدتونو هر چقدرم که درست باشه تو یه سطح خیلی خوبی تبلیغ کنید یا سرمایه گذارارو راضی کنید عملا فقط یه پروتوتایپ ساختین، به حمایت دولتی ها هم دل خوش نکنید که آخرینشونو تو پروژه باران دیدم! همه مسئولای مرتبط دولتی استان من از اون پروژه خوششون امد ولی در همون سطح خوش امدن باقی موندن!
دیگه زیاده روی کردم تو صحبت کردن، من نمیگم خیال باف نباشید، اتفاقا بنظرم خیال باف بودن بیس هر کار خوبیه ولی حواستون باشه که دونتونو کجا میکارید؟ مسلما یه صحرا دونه خاص خودشو میخواد
نهایتا من قصد دارم پروژه ورزش چی باشیو تبدیل به یه پروژه اپن سورس و ازاد جهانی بکنم چون امید دارم تحت اون فلسفه فکری بتونه راه خودشو پیدا کنه، اگرم پیشنهاد یا انتقادی دارید باعث افتخار منه که بخونمشون
و البته که تمام چیزایی که نوشتم نتایج ازمایشات و تفکرات محدود منه و در صحتش هیچ تضمینی نیست فلذا فقط به چشم شنیدن تجربه یه دوست بهش نگاه کنیدو از چیزی دلسرد نشید
عریض کردن پیاهده راهها . وجود مغازه هایی که مایحتاج یک محله را تامین میکنه به جای هایپر مارکت ها.( چون وقتی کسی به هایپر مارکت مراجعه میکنه حتما با خودش خودرو شخصی اش رو میبره)
خوب اولویت اول ما فاصله های کوتاه و قابل قبوله که اصولا مردم سواره طی|اش میکنن.
مرکز تهران مسیرهای دلخواه تو رو زیاد داره، برای منم جذابه، کل خیابون ولی عصر، جمهوری و انقلاب و تقاطع هاشون، سواره طی کردن این مسیرها خیلی وقتا به صرفه نیست چون ترافیک سنگین دارن، ترغیب کردن آدما برای پیاده روی تو این مسیرها فک میکنم راحت ار باشه
من خودم وقتایی که عجله دارم یه قسمتایی از مسیرایی رو که اتوبوس و تاکسی مجبورن دور بزنن مستقیم پیاده میرم تا اون قسمت دورزدنا و تو ترافیک موندنا رو دور زده باشم خوبه میصرفه تو زمان.
امروز سر یه کلاسی بودم، یه نفر به برای توضیح یه چیزی این مثال رو زد: یه سری چیزای پوشیدنی (مثلا ساعت طور) باب شده که یه چیزایی مثل ضربان قلب و تعداد قدم های برداشته شده و این جور چیزا رو نمایش میده و ذخیره یا انتقال میده (مثلا با بلوتوث به اسمارت فون در ارتباطه و …) گویا یه شرکت بیمه یه جایی از دنیا با شرکت سازنده همچین چیزایی دارن این ایده رو عملی می کنن که بر اساس داده هایی که این ابزار انتقال میده (مثلا تعداد قدم ها) هزینه بیمه اون فرد رو کاهش میده،
فک کنم پاداش خوبیه این که پول بیمه آدما کمتر شه
«یک اپلیکیشن روی گوشی موبایل تعداد قدم های فرد هنگام راه رفتن را می شمرد و در ازای هر ده هزار قدم، یک دلار بیتواکینگ ($BW) - معادل یک دلار آمریکا - به کاربر می دهد. هر کاربر می تواند از این وجه برای خرید در بازار آنلاین اپلیکیشن استفاده کند یا این که آن را با پول نقد با کاربرهای دیگر معاوضه کند.
بنیانگذاران این پروژه، نیسان باهار و فرنکی ایمبسی، برای شروع توانسته اند ده میلیون دلار سرمایه اولیه جذب کنند که این سرمایه گذاری عمدتا از سوی شرکت های ژاپنی بوده . برنامه های تشویقی برای زندگی سالم در ژاپن بسیار جدی است و احتمالا به همین دلیل شرکت های ژاپنی جذب این پروژه شده اند.»
ایا افرادی که پدومتر یا همچین ابزارهای قدم شماری استفاده میکنن واقعا بیشتر راه میرن؟
تجربه شخصی خودم اینه که اولش اره اما بعدش نه شاید برای بقیه اینطور نباشه.
این ابزاراها و ابزارهای مشابهش، با اوردن اطلاعات و کمی کردنشون جلوی چشم ادم، یه حالت خوداگاه پیش میارن برات که بهت الارم میده که ببین امروز کم راه رفتی یا زیاد خوردی
اما اگه مثل من ادمی باشی که ایگنور کنی و اولویتهای زندگیت چیزهای دیگه باشند، در نهایت اینا رو فدای اولویتهات میکنی
یه جورایی یعنی اگه “بخوای” که پیاده روی کنی، این ابزارها به آدم کمک می کنه و بیشتر میکنه یا حداقل همون میزان ثابتو حفظ می کنه. ولی اگه “نخوای” (یعنی در اولویت ِ آدم نباشه)، این ابزار عملا کمکی نمی کنه.
جمع بندی راه کار تا اینجا؛ مستند شده توسط @SaHar :
هدف
ایجاد اشتیاق در افراد برای پیاده روی بیشتر، و در نتیجه کاهش استفاده از خودرو در مسیرهای ممکن و کاهش آلودگی هوا
یکی از راه حل های سریعی که در رابطه با ترویج پیاده روی به ذهنمون رسید طراحی اپی بود به همراه یه بازیسازی ساده که باعث ایجاد شوق در افراد برای پیاده روی بیشتر میشود، تقریبا مشابه کاری که بازی پوکمون گو در کاربرهایش انجام داد.
پیاده برو جایزه بگیر!
این اپ بخش های مختلفی داره. مهم ترین بخش، نقشه است که در آن مبدا و مقصد رو مشخص میکنی و برنامه مسیرهای مختلفی رو برای پیاده روی بهت نشون میده و تو حق انتخاب داری که از کدوم راه بری.
کافه ها، رستوران ها مراکز تفریحی، درخت ها و فضای سبز مسیر هم نشون داده میشه که میتونن حاصل از تجربه های خود پیاده رونده ها باشن. ترافیک انسانی هم نمایش داده میشه. بعد از رسیدن به مقصد شما تایید میشین و تعداد قدم ها، کیلومتر طی شده، میزان اعتبار بدست اومده، میزان کالری سوزانده شده و… نشون داده میشه.
بخش دیگه اعتبار؛ شما مقدار اعتبار دریافتی تون رو میبینین، شما در اینجا میتونید این اعتبار رو به درصد تخفیف برای کافه ها و سوپرمارکت های تعیین شده، تبدیل یا برای مصارف مجازی مثل خرید اپ های دیگه و دانلود موزیک استفاده کنید و یا به یه مبلغ قابل پرداخت برای خیریه ها.
بخش فایل های صوتی هم شامل کتابه های صوتی، مجموعه سخنرانی،موزیک و … است که با دانلود اون در طی مسیر پیاده روی تون میتونید ازش لذت ببرید.
بخش دیگه نظراته که میتونید نظراتتون رو در مورد مسیرهای مختلف گزارش بدید و یا پیشنهادات و انتقادات رو مطرح کنید. علاوه بر این مسیرهایی رو که خودتون تجربه کردید و در اپ ما وجود نداره، رو با ما درمیون بذارید.
ممنون از @ghanbarzadeh که یاداوری کردن بابت گم شدن این جمع بندی
ایده ای مشابه این ایده در یک-دو سال پیش در حال طی کردن مسیر اجراییش بوده و الان توصیف مدیریتی خوبی ازش در آدرس زیر در دسترس هست:
پلت فرم پیاده …
عههههه چه جالب!!.. چه همزمان هم بوده! اسمش هم دقیقا اپلیکیشن پیاده است!
این سایت ایدههاب هم چهقدر جالب به نظر میرسه…
من همیشه در این مورد یه ایده داشتم
یه جمع از افراد عاشق پیاده روی در فضای شهری باشن که درگیر یه بازی گروهی بشن. بازی به این شکل باشه که به نوبت هر یک از اعضاء یه چیز خاص (کتاب، بدلیجات، پیکسل، دی وی دی و…) رو یه جای شهر جا بذارن. مکانی که برا جا گذاشتن انتخاب میشه باید یه جای خاص باشه که رسیدن به مقصد پر از کشف و هیجان باشه. مثلا:
- زیر صندلی یه کافه متفاوت
- وسط شمشادها و یا بین شاخههای درخت پارک
- پشت کنتور برق داخل یه کوچه که دو سمتش رو پیچکها پوشوندن
- داخل سطل زباله یه مرکز خرید کم رفت و آمد
با این بازی افراد در کنار سر کشیدن به فضاهای متفاوت شهرشون به پیاده روی هم تشویق میشن و از این گذشته از رخوت و روزمرگی در خواهند آمد. علاوه بر این فرهنگ واگذاری و هدیه دادن بین اعضاء جا میافته و در نهایت آدمهای بیشتری با هم آشنا میشن
حالا کی میاد از این بازیها کنیم ؟