اول خواستن ممنوع کنند بعد دیدن خیلی پر بار هست خبر رو تکذیب کردند.
نمیدانم. بازیِ قدرت، سیاست، بازار . . .؟؟؟!!!
این کتاب رو خریدم و تیتر و نگرشی و نگاهی اجتماعی و روانی کتاب به نظر جالب اومد (به قول نویسنده حرف زدن از کتاب نخوندن در دنیایی که کتاب خوندن یک وظیفه و عبادت قدیسی است کاری شجاعانه است!) نویسنده (استاد دانشگاه پاریس 8) در نگاهی پست مدرن به کتاب و مطالعه ، دیدگاه خودش رو تشریح میکنه.
دقیقا هدف نویسنده یاددادن تکنیکهایی است در جواب به سوالی که تیتر کتاب شده. چجوری در مورد کتابهایی که نخوندیم (کتابی که اصلا نمیشناسیمش ، کتابی که فقط چند صفحه ازش ورق زدیم و کتابی که خوندیم ولی بلکل فراموشش کردیم) ، صحبت کنیم! اگه موقعیتی پیش اومد چجوری حتی به نقد کتابی که نخوندیم بپردازیم و با کسی که احتمالا اونم کتاب رو نخونده یه بحث آتشین ایجاد کنیم
من دارم ملت عشق رو میخونم که دیگه معرف حضور دوستان هستش.
در واقع رمان مفصلی است. اگر از فضاهای رمز آلود که بین دو دنیای متفاوت باستانی- مدرن اتفاق می افته لذت یم برید حتما این کتاب رو بخونید.
من وقتی این کتاب رو می خونم خیلی باد فیلم فانتین(چشمه) می افتم. به نظر من خیلی شبیه به هم هستند. دوست دارم اگر کسی مایل است در مورد فیلم فانتین صحبت کنه به من پیام بده
کتاب از خوب به عالی نوشته جیم کالینز رو شروع کردم به خوندن تو این بی پولی خیلی خوب میشد اگه یکی بهم قرضش میداد.
اگر گیر آوردی بعدش به من قرض بده البته سعی کن نت برداری نکنی که وقت گیر بشه من نت برداری میکنم برای هردمون
همین وضعیت باعث شد برم عضو کتابخونه عمومی بشم، اتفاقا گشتم کتاب دید اقتصادی رو هم که خیلی دوست دارم بخونمش، دارن.
کتابی هدیه گرفتم که برام جالب بود. کتاب «فرشتگان و شیاطین» دن براون از نشر نگارینه چاپ دوم 1395.
کتاب ، ماجرای یک روایت تاریخی ، نمادشناسی و تخیلی است. از این بابت ، قلم و قدرت ترکیب مفاهیم توسط نویسنده به جریان داستان جالب توجه است.
قسم تاریخی کتاب پیرامون شروع و چگونگی اختلاف بین دانشمندان و هنرمندان قرون 16 و 17 با کلیسای کاتولیک است که منجر به شکلگیری محفلهای سری دانشمندان و هنرمندان تحت عنواین روشنضمیران (اشراقیون یا ایلومیناتی) در سطح اروپا شده و اینکه چگونه این افراد از طریق نمادهای سری با یکدیگر ملاقات میکردند. (در کلیت نویسنده در بخشهای تاریخی به شروع شکاف علم و دین در اروپا میپردازد)
روایت تخیلی داستان در دوران معاصر است که دانشمندی به دستاوردهای شگرفی دست پیدا کرده و میتواند بین نگرش دین و علم در خصوص مبدا آفرینش یک اتحاد ایجاد کند. حال به ناگه از دالانهای تاریک تاریخ ، گروه فراموش شده در 200 سال قبل (روشنضمیران) به قتل این دانشمند کشیش میپردازند و سایر ماجراها در شهر واتیکان و رم …
عضو کتابخونه شدن خیلی خوبه اگر بدونید چقدر در مصرف همین کاغذ صرفه جوبیی میشه و هم تو یه مجع عمومی قرار گرفته مسلما با موارد بیشتر و بهتری آشنا میشید…
با توصیفی که بعد از این از کتاب کردید معلومه که کتاب جذابیه، چیزی شبیه یک فیلم دیدنی!
والا من اصلاً دنبال پی دی افش نگشتم ولی مطمئنم کتابی به این خوبی حتمن مورد توجه کسب و کارایی مثل فیدیبو قرار گرفتن.
کتاب کاش کسی جایی منتظرم باشد
نویسنده: آنا گاوالدا
مترجم: ناهید فروغان
نشر :ماهی
قیمت: 15000 تومان
208 صفحه
یه کم درباش مینویسی؟
شاید یکی از دلایل کمتر خریدن کتاب و در صورت صحیح بودن آمار،دسترسی سریع به اطلاعات و کتاب های الکترونیک باشه.مخصوصا برای افرادی مثل من که کتاب خون نبودم…
من از کتابهای الکترونیکی بشدت بدم میاد اما فعلا رواج کار به همین منواله و خیلی هم بده
آخرین بار کتاب چرخه های افول اخلاق و اقتصاد سرمایه اجتماعی و توسعه در ایران نوشته دکتر محسن رنانی و دکتر رزیتا موٌیدفر ،حدود یکماه پیش و با قیمت 52 هزار تومن در 520 صفحه رو واسم خریدن.
کتاب در سه بخش تدوین شده و بخش اول که نصف کتاب را شامل میشود،با نگاهی توصیفی به سرمایه اجتماعی در کشورمان برای تمامی علاقمندان به این مبحث و دغدغه مندان وضعیت اقتصادی و فرهنگی ایران مفید و موثر خواهدبود. بخش دوم با نگاهی تحلیلی و عمیق تر ،بنیادها-پیامدها و نظریه های سرمایه های اجتماعی را به صورت ساده بیان میکند و در نهایت بخش سوم با نگاهی تحلیلی به بخش اول برای دانشجویان رشته های مرتبط،مسیر پژوهشی و نشان راهی را فراهم میآورد.
برای خودم بیشتر اطلاعات الکترونیک و شبکه اینترنت تاثیر داره.
حالا چرا بدتون میاد!؟
خب خسته کننده ست.چشم اذیت میشه.لذت ورق کاغذی رو نداره.ما رو از نوشتن دور میکنه وذهنمون درگیر تکنولوژی بیشتر میشه که هر بار کدوم سایت یا کدوم مرجع بهتره
خب این که ساده هست موقع خواندن کتاب پی دی اف گوشی رو ،روی حالت پرواز بذارید . نور رو هم با توجه به زمان مطالعه تنظیم کنید. البته میدونم برای بعضی ها واقعا اذیت کننده است اما میشه آدم ده دقیقه از شبکه های مجازی کم کنه و روزی حتی یک صفحه بخونه ! فکر نکنم برای چشم هم خیلی اذیت کننده باشه.