آرزو دارم
مهارتهای ذهنی و کلامیم جوری باشه که تو مذاکرات و تنشها و حتی ارتباطات روزمره بتونم بهترین شکل ممکن عمل کنم.
بسیار منظمتر و متمرکزتر از الان باشم.
اهداف روشن و دقیقم رو پیدا کنم و فرد یا افرادی همراه که با کمک هم بتونیم گسترششون بدیم.
دوست دارم مهارت و قدرت تصمیمگیری رو در خودم افزایش بدم. مثلا تا حدی قدرت پیش بینی پیدا کنم که تا حد زیادی معلوم کنه نتایج فلان تصمیم چیه.
ریاضیات (سخت و پیچیده) رو خوب خوب یاد بگیرم و عالی و متفاوت آموزش بدم.
از علوم کامپیوتر و برنامهنویسی تا حد نسبتا خوبی سردربیارم.
دو سه تا ساز ایرانی بلد باشم بنوازم، هنگ درام هم خیلی برام جذابه!
یه سایت شخصی مرتبط با اهدافم و در راستای کسب درآمد داشته باشم.
کانال یوتیوب با ویدئوهای تولیدی خودم رو داشته باشم با هدف آموزش و کسب درآمد.
ورزش رو دوست دارم و دوست دارم بتونم دورهای رو که با مربی خوبم شروع کردم انقدر خوب پیش برم تا بدنم حسابی قوی و چابک و منعطف باشه. بعدشم مثلا تو شنا خیلی قوی بشم، بقیه ورزشا رو هم دوست دارم تا حد خوبی ماهر باشم، مثلا پارکور، هنرهای رزمی، صخرهنوردی، والیبال … آرزوست دیگه محدودیت بردار نیست.
دوست دارم خودم و بیشتر آدما تو شهرا با ماشین برقی بی دود و گرما و سر و صدا و دوچرخه و اسکیت برن بیان، بدون تمام ترسها و محدودیتها. یا یه چیزهایی مثل جاروی هری پاتر.
دوست دارم بدون نگرانی از امنیت به عنوان یک خانم یه خونه بزرگ مستقل در منطقهای طبیعی داشته باشم، از حیوونا هم فقط یه اسب خوب کافیه!
دوست دارم زبان آلمانی و ترکی آذری و استانبولی بلد باشم و انگلیسیم فول باشه
دوست دارم از علوم انسانی مثل اقتصاد، فلسفه و تاریخ و جامعه شناسی و روانشناسی بیشتر بدونم. همینطور تاریخ و فلسفه علم.
دوست دارم تو زمینه بازیسازی با اهداف آموزشی بدونم و کار کنم.
دوست دارم با تواناییها و مهارتهای الانم درآمد حسابی کسب کنم یا زودتر تغییراتی ایجاد کنم که درآمدم بره بالا و بعد به آدما از کودک و نوجوون تا سنین بالا یاد بدم چه جور با مهارتهاشون خودشون کسب درآمد کنن.
آرزوم اینه که خودم و همه آدم بزرگا یاد بگیریم با بچهها چه جور رفتار کنیم.
دوست دارم دنیا روز به روز جای بهتری بشه برای همه.
یکی هست که کمک میکنه این آرزوت برآورده بشه، خودت که آرزوی محمد رو دیدی داره برآورده میشه، پس دست به کار شو!