کدوم عادتهای شما به موفقیت بیشترتون کمک کردن؟
میخوام ببینم افراد موفق چه عادتهای خوبی دارن که میشه ازش الهام گرفت؟
فکر میکنید این عادت به موفقیت در کار خاص کمک میکنه یا برای همه قابل استفاده است؟
عامل اصلي موفقيتم كه ترك تحصيل بوده:sweat_smile:
اينكه كلاس هاي هشت صبح رو هيچ وقت نرفتم
فك ميكنم خواب اول صبح مخصوصا اينكه زنگ ساعت رو خاموش كني و بخوابي از فتح الفتوحات باشه
این مقاله مرتبط با سئوال هست و بهتر دیدم که در دسترس باشه، کار بسیار معتبر و جذابیه. موضوع مطالعه به میزان تاثیر خصوصیات شخصیتی و مهارتهای شناختی در اشکال مختلف موفقیت هست.
خلاصه خامی از کار هم به این شکل هست که:
کیفیت انجام کارها (مثلا نمره در درسی خاص در دانشگاه) به مهارتهای شناختی مرتبط هست
ولی
تداوم و اتمام کارها با وجود مشکلات پیشرو (مثلا به پایان بردن دوره دانشگاهی با وجود مشکلات فردی و سختیهای دیگه ) به خصوصیات شخصی مرتبط هست.
اتفاقا دیروز که این موضوع رو دیدم عادت خوب خاصی یادم نیومد، جز شب زود خوابیدن و صبح زود بیدار شدن، حس کردم تکراریه و قبلا گفتم. بعدش ذهنم رفت سراغ عادتهای بد!
مثلا عادت سریع پاسخ دادن به بعضی تماسها یا پیامها یا پرسشها، عادت بدیه که داشتم و دارم، اما جدیدا دارم روش کار میکنم.
حالا تمرکز کردم رو یه کاری که باید تو زمان محدودی انجام بشه ولی یه تماس و افکار بعدش تمرکزم رو میبره و زمان طلایی رو از دست میدم. یا برای بعضی پاسخها عجله میکنم، در صورتیکه اگر به تعویق بندازم خیلی بهتر و منطقیتر جواب میدم. قبلا اگر کسی این کار رو باهام میکرد ناراحت میشدم اما الان میبینم که خیلی بد نیست.
ذهنم گرم شد:
یه عادت خوبی که دارم اینه؛ موقع کارهایی که تمرکز نمیخواد؛ مثل آشپزی، یا بعضی کارهای خونه و . . . فایلهای صوتی گوش میدم.
بله من سعی کردم چند عادت خوب رو در خودم تقویت کنم که برای همه قابل انجام هست و در همه امور بهم کمک کرده!
سحرخیزی حتی در روزهای تعطیل. همیشه سعی میکنم که صبح زود بیدار بشم و کاری برای انجام دادن اول صبح داشته باشم تا بخاطرش بیدارش بشم.
صبحانه خوردن به صورت کامل و مقوی. هیچ چیز نمیتونه من رو از یک وعده کامل صبحانه جدا بکنه!
کتاب خوندن قبل از خواب حتی شده فقط یک صفحه. هم به خواب راحت من کمک میکنه و هم به نظرم خوبه دیگه!
لبخند زدن و دوست بودن حتی با کسانی که شاید شایسته دوستی من نباشند. البته این دوستی تعریف و میزان داره.
حفظ ارتباطات. هیچ وقت اجازه نمیدن شبکه اجتماعی ای که ساختم از بین بره. همیشه یک نخ باریک هم که بشه حفظ میکنم مگر اینکه ضرری عمیق از طرف مقابل بهم وارد شده باشه که قطع ارتباط کنم. به نظرم روابط اجتماعی ما ادم ها رمز سلامت روان و آرامشمون هست نباید خرابشون کنیم.
عذرخواهی کردن رو تمرین کردم و تمام تلاشم این هست که انتقاد پذیر باشم.
خوشبختانه این موارد و چندین مورد دیگه بسیار بسیار در موفقیت زندگی شخصی و کاری من تاثیر داشته و باعث شده هیچ وقت کاریم زمین نمونه و هیچ وقت احساس تنهایی نکنم.
من از اون شخصیت هایی هستم که خودم رو به چالش میکشم ولی چالش های ساختگی دیگران کمترین تاثیری روی من نداره. همیشه باورم این بوده که من اصلا ادم باهوشی نیستم بلکه نرمال ترین فرد در منحنی نرمال هستم، به همین خاطر همیشه سعی کردم سختکوش باشم.