فکر میکنید برای یه دورهمی ۱۰-۱۵ نفره چه بازی ای میتونه جمع رو سرگرم کنه؟
بگم که وسیله هر چی که باشه مهیا میشه از کاغذ خودکار گرفته تا فوتبال دستی و ps4 و… فقط باید خیلی هیجان انگیز باشه که حوصله مهمونا سر نره!
فکر میکنید برای یه دورهمی ۱۰-۱۵ نفره چه بازی ای میتونه جمع رو سرگرم کنه؟
بگم که وسیله هر چی که باشه مهیا میشه از کاغذ خودکار گرفته تا فوتبال دستی و ps4 و… فقط باید خیلی هیجان انگیز باشه که حوصله مهمونا سر نره!
اگه جمع تا ۱۵ نفر میرسه، مافیا عاااالیه. وگرنه پانتومیم و در نهایت اگه نخواستین بازی تیمی باشه اسم-فامیل .
مافیا برای کمتر هم عالیه، کانتکت چیز خوبیه، پوکر هم بازی جالبیه ولی 10 نفر یکم شلوغش میکنه، به بازی به اسم avelon هم قشنگه.
مافیا که خیلی خوبه من خودم طرفدار پروپاقرصشم مخصوصا با این نقش های مکمل مثل ناتاشا و منافق و اینا
ولی پانتومیم دیگه همه مدلش رو بازی کردیم فکر نکنم کلمه ای مونده باشه که اجرا نکرده باشیم
اینا بردگیم هستند؟ برد گیم ها هم انتخاب های خیلی خوبین اگر بشه جمعی بازی شون کرد
ریسک هم بد نیست، البته خُب شاید به دعوا منتهی بشه؛ ما تو خدمت بازی میکردیم، آخرش همیشه درگیری بود.
اگر چن دست کارت دارید میتونید هفت خبیث هم بازی کنید. خیلی تکنیک بازیهای با کارت مثل پوکر توش نیست ولی میتونی در جمعهای صمیمی جذاب باشه.
با حرف اول جمله بساز
اسم و فامیل
چشم بندی زمانی
با حروف اسم بگو
حرف ن تو اسم دختران چندبار بکار رفته
با حرف ف 10 اسم بگو
گل یا پوچ
پانتومیم
اهل بازی هستم .مخصوصا بازیهایی که خودمون بتونیم بسازیم .مخلوطی از تحرک و تمرکز و معمایی برای بازیهای داخل جمع های خانوادگی و دوستانه خوب هست مخصوصا اگر تیمی برگزار شن. هوازی(مثل پرتاب توپ و حلقه)، نوشتنی و کشیدنی(مثل اسم و فامیل و نقاشی )،گفتنی(مثل بلوف البته با کارت نه همون اطلاعات عمومی و…)
از مافیا که سردرنمیارم🤔
تو بقیه بازیها
علاوه بر پانتومیم (ادابازی)، و اسم فامیل
بازی اسپایفال (جاسوس بازی)
و جوکر (کی خندید؟)
هم خیلی دوست دارم
همهی اینها با جمعیت زیاد حالش بیشتره