اپلیکیشن «هدر نده» برای رسوندن غذای اضافه‌ی رستورانها به مراکز اجتماعی؟

##جمع بندی این ایده تا اینجا:

توصیف ایده

یک اپلیکیشن داشته باشیم که اگه غذا در رستورانمون باقی موند، بتونیم ثبت کنیم و در ضمن طرف دیگه ی ماجرا هم مراکز اجتماعی باشن.
###جزئیات کلیدی

  • برای رعایت بهداشت غذاها، رستوران ها رو مجاب کنیم ظروفی تفکیکی در ابتدا در اختیار مشتری قرار بدن، به همراه پیشنهاد «حس خوب مفید بودن» که مشتری هر چقد از غذاش اضافه هست رو در ظرف بریزه قبل مصرف. مشابه تجربه‌ی رستوران مسلم که ظرف رو قبل از سرو غذا در اختیار افراد قرار میده.

  • در ضمن در اپ طراحی شده، بهتره طرف حساب «مرکز اجتماعی» دسترسی به رستوران ها و غذاخوری های اطرافش داشته باشه.
    ###ورود به بازار
    برای کاربرهای اولیه چنین اپی، میشه کمپینی در سطح دانشجوها در دانشگاه برگزار کرد که افراد به صورت داوطلبی به میزان مشخصی وعده ی غذایی شون رو کوچیکتر کنن.

###پرسش ها:

  • وزارت بهداشت چه فاکتورهایی براش مهمه؟ و چه جوری میشه معیارهای وزارت بهداشت رو فراهم کرد؟
  • برای کاهش هزینه های حمل و نقل چنین غذاهایی، به چه صورت میشه مشتری ها رو مستقیم به مکان رستوران هدایت کرد؟
1 پسندیده