نه راستش ! از این جهت گفتم پادپرسی که میدونم خوش فکره
جالبه که با اینکه سابقه ی خوبی در پادپُرس دارم، و خیلیاتون هم میدونید من سربازم و نیاز به یه شام خوب و مقوی دارم به غیر از یکی دو عزیز، بقیه تون گویا واستون مهم نیست که کی داره واسه امنیتتون از زندگیش مایه میذاره!!!
باشه عزیزان، فقط این رو بدونید که من هر برنامه شامی که بخواد بینتون برگزار شه رو خراب میکنم
@bahram و @Mehrdad_Roshan عزیزم هروقت بگید، بنده سرقرار حاضر میشم. ناخون خشک بازی هم در نیارید، یه شام مشتی بهم بدید
دعوتش کن به پادپُرس، منو بهش معرفی کن بهش بگو سربازه و ازش بخواه شام جفتمون رو دعوت کنه
پس کی این سربازیت تموم میشه که ما یه شام درست و حسابی برای جشن پایان سربازیت بخوریم؟
ای بابا، خُب چرا اصلاً باید وسط همچی جمعی صدام در بیاد!!! اونم تو همچین موضوعی!!!
خیلی زرنگی باشه من اصلاً با همچین شامی که خیلی هم واسش تدارک میبینم مشکلی ندارم، و البته هر کی هم داوطلب تهیه سالادش بشه رو دعوت میکنم.
منتها به شرطی که @Pourya_Darnihamedani , @Ali_Shakeri هم همدیگه رو به یه شام در سواحل رود دانوب دعوت کنن
حالا که خیالم از بابت دیدن دخترای پادپرس راحت شد، برا شام پسرا رو دعوت میکنم.
اینجا همه با هم گذشته دارن؟
نه لزوماً، اینجا مرزیه بین دنیاهای موازی، در واقع گذشته هر کسی حال کس دیگه ای بوده و حال اونا آینده ی یکی دیگه
نه لزوماً، اینجا مرزیه بین دنیاهای موازی، در واقع گذشته هر کسی حال کس دیگه ای بوده و حال اونا آینده ی یکی دیگه
منظورم اینه که چند سال آشنا باشین از طریق همینجا یا حتی خارج از اینجا همدیگه رو بشناسین
سلام خدمت همه دوستان من ازینکه دیدم که جایی در بین پادپرسی ها ندارم و کسی پیدا نشد که جوانی کرده و ما را هم وعود کند گفتم بیا من همه را دعوت کنم اگر من یک روزی ایران آمدم بدون استثنا همه دعوت هستید به یک نهار یا یک شام " توپ و حسابی " هر کسی هر چی خواست میتواند نوش جان کند البته سهل جان به یک شام حسابی دست خواهد یافت
خدارو شکر سهیل از گشنگی نجات پیدا کرد.
چون سهیل جان منتظر یک شام مشتی بود گفته خودش
من گفتم بیا سهیل را دل جمع کنم و برایش یک شام حسابی بدهیم
من میخواستم همه رو دعوت کنم اما گذاشتم هروقت توانش رو داشتم به همه بگم شمام جزو افراد بودی که تو ذهنم بود برادر
یکی منو دعوت کنه دستخالی نمیآم
بی شک و با افتخار @lolmol رو به یک شام ساده و دوستانه با دستپخت خودم دعوت میکنم و نهایت سعیم رو میکنم که از لحظاتی دارن لذت ببرن و ارامش داشته باشن.
هوراااا
چالش رو میپذیرم
منم میااام …
منم دوست دارم خونه یا باغ دعوت کنم مهمونامو
خوب @lolmol و @somo849 رو دعوت میکنم، چون کلی سوال دارم ازشون و لانگ تایم نو سی.
@yousef و @Ali_Shakeri رو دست دارم از نزدیک ببینم و بیشتر آشنا بشم باهاشون و همچنین دوست دارم بدونم صدای خودشون چقد شبیه اون صدایی که من تصورشو میکنم(و نوشته هاشونو تو پپ با اون صدا میخونم ).
به به. دعوتت رو میپذیرم حدس میزنم کلی غذای خوشمزه و ارگانیک + در ضمن کلی چالش هیجانزا تو این شام پادپرسی منتظرمه
دوستان عزیز منو @leila و @najme هم دعوتیم با @yousef و @lolmol مياييم
فقط نگران اضافه وزنم الان فك نكنم هيچ كدوم مون از ٦٠ كيلو بيشتر باشيم با اين همه لطفي كه شماها دارين اضافه وزن پيدا مي كنيم
زمان و مکان رو اعلام میکنم در اسرع وقت بهت، آماده باش
به به. فقط لطفا هوای هوا رو هم داشته باش که چالش در چالش نشه … .