جالبه که با اینکه سابقه ی خوبی در پادپُرس دارم، و خیلیاتون هم میدونید من سربازم و نیاز به یه شام خوب و مقوی دارم به غیر از یکی دو عزیز، بقیه تون گویا واستون مهم نیست که کی داره واسه امنیتتون از زندگیش مایه میذاره!!!
باشه عزیزان، فقط این رو بدونید که من هر برنامه شامی که بخواد بینتون برگزار شه رو خراب میکنم @bahram و @Mehrdad_Roshan عزیزم هروقت بگید، بنده سرقرار حاضر میشم. ناخون خشک بازی هم در نیارید، یه شام مشتی بهم بدید
دعوتش کن به پادپُرس، منو بهش معرفی کن بهش بگو سربازه و ازش بخواه شام جفتمون رو دعوت کنه
سلام خدمت همه دوستان من ازینکه دیدم که جایی در بین پادپرسی ها ندارم و کسی پیدا نشد که جوانی کرده و ما را هم وعود کند گفتم بیا من همه را دعوت کنم اگر من یک روزی ایران آمدم بدون استثنا همه دعوت هستید به یک نهار یا یک شام " توپ و حسابی " هر کسی هر چی خواست میتواند نوش جان کند البته سهل جان به یک شام حسابی دست خواهد یافت
منم دوست دارم خونه یا باغ دعوت کنم مهمونامو
خوب @lolmol و @somo849 رو دعوت میکنم، چون کلی سوال دارم ازشون و لانگ تایم نو سی. @yousef و @Ali_Shakeri رو دست دارم از نزدیک ببینم و بیشتر آشنا بشم باهاشون و همچنین دوست دارم بدونم صدای خودشون چقد شبیه اون صدایی که من تصورشو میکنم(و نوشته هاشونو تو پپ با اون صدا میخونم ).
دوستان عزیز منو @leila و @najme هم دعوتیم با @yousef و @lolmol مياييم
فقط نگران اضافه وزنم الان فك نكنم هيچ كدوم مون از ٦٠ كيلو بيشتر باشيم با اين همه لطفي كه شماها دارين اضافه وزن پيدا مي كنيم