من اگه یه موجود دیگه بودم حتما جنی گرگینه ای چیزی بودم.
چرا هم نمیدونم
شما اگه قرار نبود آدم باشین چی بودید؟
یک گل طبیعی و خوشگل و زیبا و بی آزار که زودم می میره و این مسخره بازیای زندگی و … رو تموم میکنه اینو گفتم که باز نگن واااااااای چرااااااااااا گل که زود می میره.
خوب باز شما گفتی گل. من که دیگه حیثیت خودمو بردم
یه اسب وحشی آزاد تو جنگل یا یه عقاب اون بالاها…
من اگر قرار بود انسان نباشم دوست دارم باران باشم
کوالا؛ شایدم Sloth. چون همیشه خسته و تنبلم :))
خودم که دوست دارم یه گل سرخ باشم توی گل فروشی یه رز که یه دختر نوجوان میخره واسه عشقش باشم
یاشایدم از اون ساعت های پلاستیکی بچگانه صورتی و رنگی که توی مشهد میفروشن بیشتر از اون ها که خیلی عمر نمیکنه ولی کلی هیجان میده و خیلی تو مدت کوتاه عمرش محبوبه
پس حتما خیلی شجاع هستید که عقاب رو انتخاب کردید خیلی هم مهربونید که اسب رو انتخاب کردید
چه احساسات لطیف و پاکی دارید و انتخاب خیلی جالبی هم کردید
احیانا مخترع نیستید؟ معمولا مخترع ها اینطور هستند
معلومه قرمز رو خیلی دوست دارید. و انتخاب جالبی هم کردید.
دوست داشتم اگر انسان نبودم گوریل میشدم میمون رو نگفتم چون احتمال شکار شدنش هست ولی گوریل گیاهخوار میشدم . ولی سعی میکردم با ورزش منظم روی دو پا وایسم و وزنمو کم کنم . تکلم رو هم یاد میگرفتم.
برنامهنویس دونپایهای بیش نیستم (:
خدا رو شکر کنید که انسان هستیم.اگر هر موجودی غیر انسان بودیم توانایی و ظرفیت لذت بردن مثل انسان رو نداریم .اگر چه این حرف شما نشانه ی لطافت روح هست ولی صرف اینکه بگوییم باران باشیم به معنی لطافت نیست بلکه انسان ایت که قابلیت این رو داره که روح خودش رو بسازه و از بارون هم لطیف تر بشه
گوریل اگه وزنش زیاد نباشه گوریل نیست خوب پس خداروشکر الان ادمید اگه نه به خاطر ارزوهاتون ضربه میخوردید
پس به اینی که هستید راضی راضی هستین خوب خوبه موفق باشین
چرا میشه😁 من گوریل چابکی میشدم
بالاخره راه های جدید باید از یه جایی شروع شه دیگه
اگه رو زمین بودم چیتا، چون سریعه، اگه تو آسمون، عقاب چون بلند پروازه
بله درست میگین به این جنبش فکر نکرده بودم
این نظرشماس یا واقعا عقاب نماد بلندپروازیه؟