نازلی جان حالت چطوره؟
بهتر شدی؟ فکر کنم الان ۹ ماهه!
من بعد از چندماه از سرکنجکاوی پیجشو چک کردم دیدم با اولین دوست دخترش که ترکش کرده بود تو ارتباطه
خب اولین رابطه ش رو بعد از جداییمون که دیدم کلی طپش قلب و گریه و زاری کردم
اما الان بعد از ۹ ماه میتونم بگم از این قضیه نسبتا گذشتم چون دیگه خبری از گریه و غصه نبود و تازه زمان دوستیمون من به این دختره خیلی حسودیم میشد چون خیلی موفق بود و وقتی از پارتنرم میپرسیدم به خوبی ازش یاد می کرد😉
البته چک کردنم بد نشد، چون یه وقتایی فکر میکردم بیچاره پارتنر سابقم الان از دوریم و دلتنگی حالش خرابه لابد😂
دوباره و دوباره واقعیت خودشو نشون داد، قبلا اگه از واقعیت فرار میکردم اما الان بطرز عجیبی واقعیت رو دوست دارم و با آغوش باز میپذیرمش و واسه همینه که با دیدن رابطه ش حالم بد نشد
زمان و پذیرفتن واقعیت دو تا اصل هستن که کمکم کردن
ما احمق نیستیم نازلی
ما دلتنگ اون حسای خوبی هستیم که اونا تو وجودمون بیدار کردن
درسته رفتارای سمی زیادی داشت ولی حس خوب من، تو اون رابطه به قدری زیاد بود که سالها بود که تجربه ش نکرده بودم
الان هم خودمونو سرزنش نکنیم، خودمون چه گناهی کرده مگه که هم بابت جدایی زجر بکشه و هم هی سرزنش بشه؟!
نازلی هرچند دردناک اما بپذیریم که اون آدم فقط بخشی از زندگی گذشته ما بوده اگر ما ازش عبور نکنیم اون لعنتی عین بختک میفته رو ما و جریان زندگیمون
یه عکس از بچگیات همیشه پیشت باشه و باهاش حرف بزن و بهش قول بده که نمیذاری وسواس فکری که نسبت به اون آدم داری اذیتش کنه، بهش قول بده که ازش محافظت میکنی، بهش بگو که دوسش داری و نمیذاری هیچکسی اذیتش کنه
سلام @Fereshteeee خیلی ممنونم که حالمو میپرسی
حس خوبی دارم از اینکه چون تقریبا تو این موضوع اشتراک داریم میتونی درکم کنی
فک میکنم من تو اون بخش پذیرفتن واقعیت که گفتی مشکل دارم واسه همینه که همش منتظرم بیاد بهم پیام بده
همش با خودم میگم اگه نمیخواست برگرده چرا وقتی خدافظی کردم گفت فعلا خدافظ؟
ولی خب مسئله اینه که اینا مهم نیست
مهم اینه که اون ادم اشتباهیه و من حتی نباید منتظرش باشم ولی هستم!
خیلی اوقات هم فکر میکنم شاید اگه با کس دیگه ای وارد رابطه بشم بتونم فراموشش کنم
متاسفانه اینقدر درگیر درسم که حتی فرصت نمیکنم با خودم خلوت کنم که بتونم کنار بیام چه برسه به اینکه به ادمای دیگه فکر کنم
چقدر خوب و عالی که واقعیت رو پذیرفتی! کاش منم بتونم…
نازلی جانم یه دکتری نوشته بود باید به اندازه مدت دوستیتون یا دو برابر زمانی که با پارتنرتون در ارتباط بودید به خودتون زمان بدید که فراموشش کنید.
بنابراین اصلا به خودمون سخت نگیریم بذار فکرش در کنار بقیه کارهات بیاد و بره چون هرچی سعی کنی بدتر میشه
لابد اونم منتظر تو بوده که برگردی اما بقول تو این فکرا دیگه اهمیتی نداره، چیزی که اهمیت داره اینه که به خودت سخت نگیری
من مطمئنم پارتنر سابق من الان شاید هفته ای یکبار هم یاد من نیفته اما برخلافش هرروز تو فکر من میاد، اگر قبلا ۸۰ درصد روز رو به فکرش بودم الان بیست درصد(درصد میگم که تغییر رو بدونی)
اما نازلی درکنار درد این جدایی که کشیدم خیلی چیزا تو روابطم حتی با نزدیکام یاد گرفتم، قراره با درد چیز جدید یاد بگیریم دیگه نه؟
اوایل جدایی کلی پادکست شنیدم، چندتا کتاب خوندم، کلی مطلب آنلاین خوندم (که از همین طریق هم پادپرس رو پیدا کردم) و بزرگ شدنم رو خودم حس کردم و اگه الان با دیدن رابطش (با دختری که انقدر روش حساس بودم که حاضر بودم هرکاری کنم که بهتر از اون بنظر بیام و پایه تر از اون باشم برای پارتنرم) حالم بد نمیشه نتیجه پختگیمه.
هرگز حاضر نیستم آرامشم رو بخاطر فکر کردن به اون و رابطش از دست بدم، من تازه تازه حرکت عصبی و مداوم پاهام خوب شدن، من تازه درد دستام خوب شدن، من تازگیاست میتونم مث سابق با صدای بلند حرف بزنم.
در عین دردناک بودنش اینا قشنگ ترین حس های دنیا نیستند؟
منم صدها بار خودم رو لعن کردم که چرا باعث به وجود آوردن همچین حقارتی تو خودم شدم … اما الان بابت وجود این احساس از خدا سپاسگذارم ، نمیدونم کجا این نوشته رو خوندم اما باعث آرامش من میشه.
آزادی واقعی یعنی داشتن با ارزش ترین چیز های دنیا بدون این که صاحب شون باشی
برای من احساسات خیلی با ارزش هستند و هر کسی توان رشد دادن هر احساسی رو نداره ، قدرت احساسات به قدرت روح برمیگرده .
چقدر سوزناک هست حس انتظار برای ایجاد یه کانکشن و ارتباطی که میدونیم با وصال اینقدر برامون حس خوب به ارمغان نمیاره !!
اما ما انسانیم به معنی فراموشکار … امیدوارم زودتر فراموش کنید که به آرامش برسید.
توی حرف های شما مهم این بود که خودتان به این نتیجه رسیدین که اون آدم به درد دنیای شما نمیخوره و اینم بگم هیشکی خوبه خوب یا بده بد نیس یعنی چیز مطلقی نداریم و اینکه رابطه خوب داشته باشی شانسی نیس باید طرفین برای رابطه شون تلاش کنن که توی رابطه باهم رشد کنن با در نظر گرفتن استقلال شخصی و اینکه هر کدوممون درسته توی رابطه ایم ولی فردیت و تشخصمان رو داریم خیلی از ما فکر میکنیم مخصوصا جنس مذکر توی رابطه باید اختیار کامل طرف رابطه مون رو داریم این ها به نظرم نکات مشهودی هستن در هر رابطه که توجه بهش ضروری هس
عزیزم منم چندبار این نوشته ت رو خوندم
تو احمق نبودی و نیستی فقط آدم اشتباهی وارد زندگیت شده بود
به خودت افتخار کن که شجاعت تموم کردن این رابطه رو داشتی
مطمئن باش حتی اگر در ظاهر ضربه خورده باشی اما در نهایت این رابطه به نفع تو تموم شده
دیگه اون آدم سابق نیستی وتجربه ی خوبی بدست آوردی و در رابطه ی بعدیت می تونی بیشتر دقت کنی و کمتر آسیب ببینی
@Fereshteeee
سلام فرشته جان امیدوارم عالی باشی❤
یه چیزی که الان داشتم بهش فکر میکردم و جالب بود برام اینه که به جز شما و پاد پرسی ها کس دیگه ای تو دنیای واقعی نیست که از این مسئله ی من خبر داشته باشه:grin: همه فک میکنن من اصن یادم نمیاد اون کی بود و خیلیم بهم افتخار میکنن که قوی ام!
نمیدونن من این روزا کارم شده برم تو تلگرام ببینم انلاینه یا نه و بشینم مثه بچه های ۱۶ ساله حسرت بخورم که اخ ینی داره با کی حرف میزنه؟؟؟
خیلی تعجب میکنم از خودم…
وقتی میشینم با خودم فکر میکنم میگم چیشد که من اینجوری شدم اخه
خودمم موندم که چیکار کنم؟
فقط مثه احمقا میشینم میشمارم که چند ماه شده که من خبر ندارم ازش…
میدونم میگذره… بلاخره تموم میشه
ولی گاهی اوقات میگم شاید اگه من قبل از تموم کردن رابطه حرفامو میزدمو خودمو خالی میکردم الان اینقد نمینشستم بگم کاش اینو میگفتم ای کاش فلان…
این روزا هم به این فکر میکنم شاید اگه بهم پیام بده حرف بزنیم دیگه اروم بشم… ولی میدونم که این راهش نیست
فقط زمان… همین
نازلی جانم،
من خیلی وقتا عالی ام
یه وقتایی مث روزهای پریودم که هورمونام بیقرار میشن کلی دلتنگش میشم طوری که دلم میخواد برم چکش کنم
اما نازلی تنها راهی که کمکم کرد کمتر بهش فکر کنم چک نکردنه
اصلا عکسشو نمیبینم
اون پیجش پابلیکه، اما من بخاطر خودم نمیرم ببینمش، کامنتاشو نمیخونم
یوقتایی وقتی فکر میکنم با عشق اولش الان درچه حالیه، کلی بی منطق میشم و حسودیم میشه اما خب چه میشه کرد، دوسش داشتم😄
راستی جریان من و پارتنر سابقمو هم هیچکس نمیدونه، منم مث تو تنهایی و بسختی خیلی زیاد به خودم کمک کردم، من قایمکی گریه کردم، خیلی خودمو حفظ کردم
نازلی تنها کاری که میتونی بکنی چک نکنیش، وقتی تلگرامشو چک نکنی و عادت بشه برات بلاخره باور میکنی که اون تو زندگیت تموم شده
یه قسم حسابی پیش خدا بخور که دیگه چکش نمیکنی و رو همون قسم و قولت وایسا
اگه رابطت با خدا خوب باشه هیچ جوره نمیتونی زیر قولت بزنی🤷🏼♀️ شاید بنظر لوس بیاد اما خب اینم یه روشیه
نازلی جان سلام،
نمیدونم هنوز اینجارو میخونی یا نه!
من و پارتنر سابقم بخاطر یه کار مشترک مجبور شدیم باهم کار کنیم
قبل از دیدنش فکر میکردم اگه ببینمش قلبم وایمیسه، حتی با فکر کردن به لحظه دیدنش ضربانم بالا میرفت و دهنم خشک میشد اما حدس بزن چی شد
هیییچ کدوم از اینا اتفاق نیفتاد، حتی منی که فکر میکردم خوش هیکلتر و خوشتیپتر از اون وجود نداره وقتی دیدمش فهمیدم چقدر معمولیه، من از اون واسه خودم بت ساخته بودم
به این نتیجه رسیدم که بهترین درمان و رسیدن به آرامش " زمانه "
وای فرشته جون😍
سلام
نمیدونی چقد خوشحال شدم وقتی پیامتو دیدم خودم تقریبا بعد از آخرین صحبتامون نیومدم پادپرس و الان نوتیف این پیامت برام ایمیل شد
خیلی خوشحالم برات و کاملا درک میکنم چون منم همین حسو پیدا کردم
و به این که زمان همه چیزو درست میکنه ایمان اوردم
الان حتی نمیدونم چند سال شده که با هم نیستیم
کلا مسیر زندگیم عوض شد و الان حتی تو یه شهر هم زندگی نمیکنیم و من دیگه بهش فکر نمیکنم
حتی به خودم فرصت آشنایی با ادمای جدید دادم
بعضی اوقات یاد اون روزایی که با کلی غم میومدم پیام میزاشتم و تو باهام صحبت میکردی میوفتم
زمان گذشت و همه چیز بهتر شد
خب ببین بستگی داره اون آدم واقعا دوستت داشته یا نه ؟ جواب این سوال رو خودت بهتر از ما میدونی , ببین خیلی از پسر ها هدیه هایی که میگیرن رو نگه میدارن و عکس میزارن و… این دلیل بر منظور داشتن و دوست داشتن نیست بعضی ها هم این کارو میکنن فکر دختر رو مشغول کنند اگه میدونی طرف تو آدم مناسبی نبود و… شاید این کار رو کرد با ذهنت بازی کنه .دیگ ما چی بگیم ما ک شناختی نداریم اما خب این موضوع رو از دو زاویه بهت گفتم