من متوجه منظور شما شده بودم و الان تکمیل تر متوجه شدم
حرف شما غلط نیست بیراه هم نیست
مشکل به ساختار و پایه بر میگرده نه به چند کتاب درسی
همچنان در مورد حذف هرچیزی مخالفم چون نتایج حذفیات رو قبلا با کرات دیدیم و هیچکدام در ساختار فرهنگی و اجتماعی و سیاسی ما نمیگنجیده و نتیجه مثبت نبوده
پس جواب سوال شما که حذف کتب باشه کاملا مخالفم
اما در مورد اینکه میفرمایید مطالبی وجود داره که مهم تر از تاریخ و جغرافیا هست بله کاملا موافقم! رویکرد من نسبت به این آموزه ها مخصوصا ۱۰ موردی که فرمودید کاملا به خانه و خانواده بر میگرده نه مدرسه
اگر کودک من در خانه مقابله با استرس رو از من یاد بگیره بخاطر نمره استرس نمیکشه
اگر کودک من در خانه همدلی رو یاد بگیره میاد و حرف هاش رو به خودم میزنه من اصلا دوست ندارم کودک من همدلی رو در مدرسه یاد بگیره و در جامعه به دنبال همدل باشه! این خودش مشکل دوچندانی هست که الان در جامعه ما به شدت درگیرش هستیم زمان قدیم بسیار شدیدتر بود الان تعدیل شده تا حدی اما همچنان ضعف های بسیاری هست
همچنان معتقدم که زندگی پادشاهان دانستنش خالی از لطف نیست
اینکه شما میگید به چه دردی میخوره ما بدانیم احمد شاه شام چی میخورد حق با شماست بی هیچ دردی نمیخوره این مشکل از ساختار و ریشه اس اینکه مغز و ذهن کودکان رو با حفظ کردن مطالب بیهوده پر میکنن کاملا حق با شماست
راه حل این موضوع هم تغییر کل ساختار آموزش و پرورش هست که تغییر کشور و مهاجرت به مراتب از این کار شدنی تر هست
سر همین حفظیجات یادمه که در دوره راهنمایی دیگه درس های حفظ کردنی رو نخوندم و سوم راهنمایی یک ۸ زیبا بدست خانواده ام رسید
حس خانواده من از اون نمره چی میتونست باشه؟ بچه ای که المپیاد ریاضی مقام میاره انواع مسابقات احکام مقام میاره مستعد مدارس تیزهوشان و نمونه دولتیه یهو ۸ میگیره و این نگرانی بسیار زیادی رو برای هر خانواده ای ایجاد میکنه چون فکر میکنن یا سر بچه خورده به صندوق صدقه ای چیزی! یا که با دوستان بدی میچرخه یا مشکل روانی براش وجود داره و و و هزار فکر و خیال دیگه
در صورتی که من تصمیمم رو گرفتم که ذهنم رو خالی نگه دارم تا موارد مهم تری رو درش ذخیره کنم
این تصمیم من بر میگرده به یکی از اون ۱۰ مورد که گفتید پس اگر کودکی در خانه اون موارد رو بیاموزه و بهشون آگاه باشه با این اتفاق مقابله میکنه و وقتی توی کشور همه ۸ بگیرن خب اون درس اون کتاب بعد ۲ ۳ سال عوض میشه
جواب و راه حل مشکل به خانه و خانواده بر میگرده
مدرسه دشمن بچه ها نیست اما دوستشون هم نیست