لطفاً تجربیاتی که در استفاده از شرکت های هاستینگ دارید به صورت واقعی بنویسید.
من با شرکت های زیادی کار کردم از جمله صبا هاست، سرور پارس، برتینا، میهن وب هاست، هاست ایران.
بهترین خدمات رو از شرکت صباهاست گرفتم . انصافاً کیفیت سرویس ها شون خیلی خوب بوده . یعنی سرعت هاست خوب بوده و آپ تایم شون 100% بوده و تیکت ها رو به سرعت جواب دادن. آدرس سایتش:
هاستینگ های دیگه هم کار کردم. مثلا سرور پارس پاسخدهی شون خوبه، پاسخدهی شون 24 ساعته است اما هاست هایی که ارائه می ده ضعیف هستن … یعنی سایت های زیادی روی سرور میذارن و هاست های معمولی ارائه میده به نسبت قیمتش. آدرس سایت شون:
هاست ایران که واقعاً الکی گرون هستش و واقعاً پولی که میدی یک دهم هم به نسبت به هاستش ارزش نداره … ساده ترین چیز ها روی هاست های معمولیش فعال نیست و شما رو سوق میدن که حتماً هاست حرفه ای بخرید. آدرس سایت شون:
میهن وب هاست هم جزو شرکت های ارزون به حساب میاد و هاستی با کیفیت معمولی میده و اون زمانی که من ازشون سرویس می گرفتم پشتیبانی شون متوسط بود … البته چندین سال پیش با این شرکت کار کردم و خب در اون زمان یک مدت همه اش هارد های سرورهاشون می سوخت و کلی بک آپ سایت ها از دست دادند. آدرس سایت شون:
امیدوارم که کمک کرده باشه . شما هم اگر در این حوزه تجربه ای دارید اعلام کنید و به اشتراک بذارید.