قسمت دوم و سوم هر دو تاش در پادپُرس قابل اجراست. ولی با نظری که در قسمت سوم ارائه دادی، اصلا موافق نیستم. تجربه در هر زمینهای ارزشمنده و مطمئن باش که خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکنی موردتوجه قرار میگیره. معمولا این پیشداوری در مورد خودمون رو داریم و باعث میشه که در خیلی از موارد به تجربیات زندگی به شکلی نگاه کنیم که فراموش بشن یا صرفا بزاریم جایی که کسی نبینه.
اگر برای خودتون صرفا انتقال تجربه مهم باشه، اینجا جایی برای اشتراک تجربههاست و نه لزوما مجله با تعدادی خواننده. البته اگر کسی میخواد که از لحاظ نوشتن و جذب افراد مهارت کسب کنه، میتونه خودش رو بهبود بده ولی در کل من سلیقه افراد رو یک الزام نمیبینم.
اینکه یک مجموعه به نام «تجربیات جالب من از mysql» درست کنی خیلی جذابیت بالایی داره و فکر میکنم حتی بعضی از افراد غیرمتخصص رو هم علاقهمند میکنه! مثالش تجربیاتی که @moalem از کارش در این مجموعه مینویسه! همین الان میتونم اطمینان بدم من خودم مشتری پروپاقرص این تجربیات خواهم بود چون با این داستان سروکار دارم
در نهایت، حس فردگرایی عمیقی در وجود همه ما هست و این رو من میتونم درک کنم، ولی تلاش کردیم پادپُرس یک اتوبوس نباشه، یک جامعه مجازی باشه که خلاقیت و فرد توی اون اهمیت بالایی داشته باشه.