چطوره تو این گرونی کتاب، عضو کتابخونه عمومی بشیم؟ بنظرتون کتابهای کتابخونههای عمومی، به روز هستن؟ تنوع لازم رو دارن؟
کسی از پادپرسیا عضو کتابخونه عمومی شهر و محلش هست؟ از تجربههاتون بگید. میدونستید اگه تو یه شهر کارت عضویت کتابخونه عمومی داشته باشی، همه جای ایران قابل استفادست؟ دیگه چه اطلاعاتی دارید؟
با جستجوی عبارت کتابخانه عمومی تو پادپرس موضوعی که مستقیم مرتبط با بحث باشه نیافتم. اما بد نیست نوشتههای اینجا رو هم ببینیم.
من از شش سالگی رفت و آمدم به کتابخونه های شهرمون زیاد شد و یسری کتابا رو میگرفتم و میخوندم از جمله کل مجموعه علوم ترسناک، هری پاتر، مجموعه داستان های کوتاه و …
متاسفانه یکم که بزرگ تر شد هیچ کتابی که میخواستم توی کتابخونه پیدا نمیشد مثلا نه سالگی اینا سری برادران گریم و خاطرات یک بچه چلمن رو میخوندم و البته هیچ کدوم رو توی کتابخونه ها پیدا نمیکردم. اگرم پیدا میشد هر کدوم تو یه کتابخونه بود و احتمالا یه روز رفته بود و دیگه برنگشته بود. مثلا کتاب خاطرات یک بچه چلمن رو که من تو سایت کتابخانه چک کردم دیدم که کلا 5 تا جلد داره که یکیش ابهره یکیش یه جای دیگه بقیش هم تو کتابخونه های زنجان پخش شده و خلاصه آروم آروم تمایل پیدا کردم که پولهامو جمع کنم و کتابی که میخوام رو خودم بخرم.
کتابخونه-حداقل تجربه ای که من دارم-بدرد نمیخوره!
چند باری رفتم و دوباره عضو شدم ولی هیچ استفاده ای نتونستم بکنم و باز کتاب هام رو خودم میخریدم
البته یادمه که همون حدود نه ده سالگی کتابخونه کانون پرورش فکری هم عضو شدم و تقریبا تمام کتاب های رمانشون رو خوندم. و خب مثل بقیه کتابخونه ها یا کتاب های جدید نمیومد یا اگه میومد خیلی دیر بود.
تا اونجا که میدونم دو مدل اشتراک داریم یکیش فقط یه کتابخونش و یکیش سراسریه و تو همه کشور کاربرد داره که کتاباش متفاوته
به هر حال من از کتابخونه خوشم نمیاد و امیدوارم که وضعیت تغییر کنه
گزینه خوبیه هر چند من خوندن کتاب های پی دی اف و فایلهای صوتی و تصویری رو ترجیح میدم.
آخرین باری که عضو بودم 18 سالم بود و واقعا کتابهای متنوعی از هر موضوعی داشت ولی خب یک سری کتاب ها مثلا کتابهای تخصصی یا کتابهای ممنوعه پیدا نمیشدن.