دور پنجم از مسئلهبازهای برتر رو اخیرا شروع کردیم و خیلی خوشحالم که این دور پرچم دخترا بالاس[1]
اصلا قصد ندارم دخترونه -پسرونهش کنم، و خوشحالیم از این بابته که تو مطالعههای مختلف نشون داده شده به طور متوسط خانمها، رهبران موفقتری هستن و حالا موقعیتی پیش اومده که مسئولیت رهبری جامعهی کاربری در دست این سه بانوی پادپُرسی قرار گرفته:
فاطمه@Fatemeh_Shamsali ، زری@zari و نازنین@baratii.nazanin عزیز تبریک میگم و خوشحالم که در قالب رهبران پادپُرس در کنارمون هستین و قراره با هم فصل تازهای رو در این شبکهی نوآوری رقم بزنیم.
چقدر لذت میبرم که تقریبا همه ی گفته هات در حد ادعا نیست و مرجع داره.
لاله جان، به نظرتون این شیوه ی شما که گفته هامون در حد ممکن با ذکر منبع باشه رو به چه روشی میتونیم توی بچه های پادپرس بیشتر تقویت کنیم؟
بدون توجه به این مسائل دعوت میکنیم و اتفاقا گاهی پیش میاد که فرد میخواد به صورت آزادانه و بدون مسئولیتهای پادپُرسی فعالیت کنه. آزادی انتخاب وجود داره و هیچ مشکلی پیش نمیاره، ولی افراد شایسته همیشه بهشون شانس داده میشه.
من میتونم درک کنم که ممکنه یک نفر بخواد به شکلی که حس میکنه راحتتره فعالیت کنه ولی برای کارهای با اختیارات بالا مثل برترها که میخوایم روی فعالیتهاشون حساب باز کنیم، نیاز داریم مسئولیت حداقلی رو بپذیرن. به عنوان یک جامعه به این نقشها نیاز داریم و مهمتر از اون به این نیاز داریم که این نقشها فعالیت موثری داشته باشن تا به مسیر و حیات اجتماعیمون ادامه بدیم.