جدیدا تو آف تابستانه ی یکی از برندهای معتبر، یه جفت کفش با تخفیف بالا به قیمت نه چندان پایین خریدم، حدود ۴۰۰ تومن.
که خب کفشم هم خوشگله و هم برندی هست که حداقل تو ذهن من معتبر بود.
روز خرید از کارم راضی بودم و شاد، ولی دو روز که این کفش رو پا کردم پدر پاهام دراومد و همه لذت خرید برام از بین رفت.
اتفاقا پرسش شما به همین پست پادپُرس در مورد حقوق مشتری مربوط میشه.
چیزهایی مثل کفش رو با یه بار پوشیدن توی مغازه و چند قدم راه رفتن نمیشه انتخاب کرد. خوبه که قبل از خرید با فروشنده طی کنی که توی خونه می پوشی و اگر مشکلی داشت بر می گردونی.
اما در کشورهای خارجی این یه حق تعریف شده برای مشتری هست که کالایی رو که خریده بدون هیچ مشکلی می تونه برگردونه و پولش رو پس بگیره. حتی لازم نیست به جای اون خرید دیگه ای انجام بده.
##پرسش
چه جور شرایطی برای برگردوندن کالا منظورتون هست؟ اینجا هم خیلی از مغازه دارها محصول فروخته شده رو پس میگیرن، با اینکه شرط خاصی اولش تعریف نمیکنن.
#کامنت
جدا از مواردی که بچه ها خوب گفتن: 1- مثل حق مشتری تعریف بشه، چیزی که هنوز شاید براش باید تلاش و راهکار چید، جدیدا تو شهر ما یه سازمان مردم نهاد با این هدف تشکیل شده. 2- گارانتی کردن محصول.
پیشنهاد من اینه که تا اینا بیاد جا بیوفته، شما محصول رو از جایی خرید کنید که اطمینان دارید پاسخگو و صادق هستن. خصوصا وقتی دارین همچین مبالغ بالایی رو می پردازید!!!