سلام دوستان
اولین باره که دارم بعد یک سال عضویت در پادپرس یک پرسش مطرح میکنم؛ و به کمک ذهنهای خلاق تک تک شما عزیزان نیاز دارم …
تو این فکرم که یک سایت فروش لپ تاپ راه اندازی کنم و دنبال یک اسم خیلی خوب و خفن در این مورد هستم.
بیصبرانه منتظر شنیدن اسامی پیشنهادی از طرف شما هستم.
باشد که رستگار شوید😊
نیکتاپ ،الکترونورا .
کلیک click
چطوره؟
زود تند سریعه مثل خرید از سایت شما.
فارسی نیست، خب تو این زمینه فارسی کم پیدا میشه.
ازش دفاع کن، چرا الکترونورا ؟؟
Updated:
Last Click
خلاقیتش کجاشه ؟!
الکترو = مربوط به نوع وسایل فروش که الکترونیکی هست
نورا=یه اسم خوب که میتونه تداعی کننده لوازم الکترونیکی ،نو و جدید بودن محصول هم باشه ضرباهنگ قشنگی هم داره
مرسی از پیشنهاد خوبتون👌
کلیک جالبه👌 هم کوتاهه هم ساده
کلیک خیلی جالبه!
«با کلیک خرید کنید!»
عالی بود لیلا @leila
به نظر من که دیگه فروشگاهتون رو راه بندازین، اصلا مهمترین بخش هر بیزینس اسمشه! @Maryam_Asghari
البته مردم دیگه گول اسم قشنگ رو نمیخورن بستگی داره کیفیت کار چطور باشه
شوخی کردم…
خيلى عالى و اميدوارم زود راهش بندازين و بهترين خدمات رو ارائه بدين.
كمى از خصوصيات اخلاقى و ظاهرى لپ تاپ فروشيتون برامون بگين. مثلا اگه قرار باشه ادم باشه، چه جور ادميه؟ دختره يا پسر؟ چند سالشه؟ چى ميپوشه؟ چه روحياتى داره؟ دوست داشت با كى ازدواج كنه؟ …؟
درسته منم خیلی از کلیک خوشم اومد ولی متاسفانه موقع ثبت دامنه، دامنهش بود و نشد اسمشو کلیک بزارم
خیلی ممنونم ازتون، امیدوارم مشتری ما بشین😉
در حال حاضر خصوصیات ظاهری بخصوصی نداره😅 با تبلیغات سعی میکنیم لپ تاپهارو بفروشیم. ولی خب دوست دارم دختر باشه و 21 ساله😅 روحیه لطیفی داره، لباسای رنگی رنگی میپوشه، خیلی هم خوش برخورده و پذیرای مشتری، ازدواجم نمیکنه (بالاخره واسه لپ تاپ فروشیم هزینه کردم نمیدمش دست کسی😂)
خلاصه که اینجوری😁
یه لحظه حس کردم دارم پرسونا مینویسم …
اگه هنوز اسم نذاشتید برای دخترتون، ببینید این👇 چطوره؟
بهین : بهترین
Behin
Behin-Laptop
اسامی میوهها، رنگها، مناظر و روستاها یا تکنولوژیهای پایه کامپیوتری (مثل بیت و بایت و …) و ترکیب این موارد با هم.
مثلا اسم یک پروژهی ما گلابی است. لینک زیر هم چند نمونه اسم برای شرکت وجود داره.
به امید موفقیت کسب و کارتون
اسمشو گزاشتیم puzzllium، قبلا دامنهشو داشتیم و واسه آموزش بود که تغییرش دادیم واسه فروش
@leila
لپتاپینو
لپتاپی نو
با سلامتی ایشالا
یکم که فکر کردم میبینم تاپینو خلاصه تر و قشنگ تر به نظر میرسه معنی های جدیدی هم داره
اسم کنجکاوی برانگیزی هست. مبارکه هر وقت تو سایتتون محتوا و لپ تاپ گذاشتین لینکش رو اینجا بذارین برای ما و بقیه رهگذرا .