فکر میکنم با این موضوع بشه یه مقداری از مصرف اب روزانه کم کرد.
سوال من اینکه مثلا ما وقتی داریم لباس میشوریم به حجم آب بالا نیازمندیم و یا نه، به یه شدت زیادی از آب؟ من این حس رو دارم که مثلا برای شستن ظروف ماها به حجم زیادی آب نیاز نداریم و باز کردن بیشتر شیر آب، بیشتر به منظور ایجاد شدت جریان بیشتر هست.
و یا حس میکنم این موضوع برای توالتهای معمولی در ایران صادق باشه و ما بیشتر از حجم اب به شدت جریان خروجی آب نیازمندیم. چند نمونه دیگه میشه برای این موضوع مثال اورد.
اگه با حرف من موافقید چطور میشه با تغییرات خیلی ساده تو همین وسایل خونگیمون، شدت جریان آب رو زیاد کنیم؟
خواهش میکنم فقط ایده هایی رو بدید که خودتون عینا بتونید تو خونتون استفاده کنید و چه خوبه که اگر این کار رو کردید عکسشو توام با سازوکارش بذارید.
بله، خیلی جاها شدت جریان مهمه. اتفاقا شیر آبی جدیدا ابداع شده، که در سر شیر توربین ساده ای در نظر گرفته شده که جریان آب رو چرخشی میکنه. هم مصرف رو میاره پایین و هم زیبایی خاص خودش رو داره:
اتفاقا این موضوع در مورد دوش حمام هم عمومیت داره و در حال حاضر سردوشی های حمام داری این قابلیت هستند که هوا رو با اب ترکیب کرده و به جای قطرات اب حبابهای اب به تن شما در حمام میخورد. این باعث صرفه جویی در مصرف اب میشود. آیا موارد دیگری هم وجود دارد.
ماشینهای ظرفشویی بزرگ در حدود ۱۴ لیتر آب مصرف میکنند. ماشین ظرفشویی کوچک ما با ۴ لیتر آب ظرفها را میشوید. اگر با استفاده از سینک بخواهیم ظرفها را بشوییم، با توجه به وسواسی که داریم در حدود ۱۰۰ لیتر آب مصرف میشود.
ماشینهای لباسشویی جدید هم با کمتر از ۲۰ لیتر در حدود ۵ کیلو لباس را میشویند.
مصرف برق یک ماشین لباسشویی مدرن در حدود ۵۰۰ وات ساعت هست که حتی از یک کولر آبی هم کمتره (حدودا یک چهارم کولر گازی). توجه کنید که ماشین لباسشویی هر چند روز یک بار روشن میشه. ماشین ظرفشویی هم در حدود ۱۵۰۰ وات ساعت مصرف انرژی داره (هنوز هم کمتر از یک کولر گازی) و نهایتا روزی یک بار یا هر دو روز یک بار روشن میشه.