ممنون برای پرسش ها، سوال اصلی رو آپدیت کردم و امیدوارم شفاف شده باشه
آب زیاد؟ اون اندازه آب که حس خشکی و خشکسالی به افراد نده و برعکس حس زندگی رو درشون زنده کنه.
سمبل چیه؟ یه نماد یا چیزی که وقتی چشممون بهش بیفته یاد آب و آبادانی بیفتیم و مهم تر از اون شاید یه جور مفهوم الهامبخش تو ذهنمون ایجاد شه. یه چیز موندگار در ذهن.
هر سه سمبل پیشنهادی جالب توجه هستند. احتمالا برای دسته های مختلف افراد سمبل های متفاتی نیازه، مثلا در دسته بندی سنی:
کودکان و دانش آموزان را میتوان با سمبلهایی مثل دوری تشویق کرد، متناسب با مقتضیات سن و سالشان هست و در ضمن میشه از برنامه های کودک هم کمک گرفت برای نمایش چنین سمبلی.
برای بزرگسالان به یک سمبل ملی مثل سرو ابرکوه در یزد خیلی بهتر از دوری هست.
با توجه به سختی فرهنگسازی، بهتر است این دسته بندی ها رو هم در نظر داشته باشیم.
ایده خوبیه. من سرو ابرکوه رو نمی شناختم تا الان. به نظرم رسید برای هر شهری یا حداقل هر استانی، نماد پر آبی خود اون منطقه در نظر گرفته بشه. مثلا من کاملا توی ذهنم هست که از چندین سال پیش تا همین اواخر، خانواده و اطرافیان وقتی به هم می رسیدند می گفتن “ای وای دیدی سد کارده خالی شده؟ باور نکردنیه!!” خوب این براشون ملموسه چون بارها اونو دیده بودن از نزدیک و باهاش خاطره دارند. اما من با اینکه همیشه راجع به زاینده رود می بینم و می شنوم و می خونم، اونقدرا برام ملموس نیست. تا چه برسه به سرو ابرکوه که اسمش رو هم نشنیدم.