معرفی پادپُرسی های جدید و خوش قلم!

یه ماه گذشت و وقتشه یکی دوتا پادپُرسی دیگه و موضوعاتشون رو معرفی کنم!:v:

پیشنهادم اینه که اگه به عنوان یه پادپُرسی پیش‌کسوت دوست دارین کسی رو معرفی کنین و یا برای معرفی‌ها نامزد کنین، حتما این کار رو بکنین. این طوری در معرفی‌هامون، تنوع سبک قلم هم داریم.

:tada: تازه‌وارد منتخب ماه گذشته:‌ @Dexter - محمدرضا «دوست دارم یک روزی با خیال راحت بشینم دکستر رو از اول تا آخر یک دل سیر ببینم.»

پ.ن. امیدوارم این فرصت نصیبشون بشه چون سریال خیلی خوب و خطرناکی رو هدف گرفتن :sunglasses:

یکی از دغدغه هایی که داره و مطرحش کرده هم این بوده که بدونه «واسه پدر شدن چجوری دست به کار شن؟!»
نه ببخشید :grin: ، «واسه پدر شدن چجوری تصمیم میگیرن؟»

:tada: :confetti_ball: تازه‌وارد منتخب ماه گذشته: @parastoo_kamali پرستو کمالی، که اتفاقا الگوی پادپُرسی رو پیش گرفتن و اول دارن مطالعه‌شون رو از موضوعات و تجربه‌های به اشتراک گذاشته شده در پادپُرس بالا می‌برن. اگه اشتباه نکنم زبان فارسی و کار تیمی دو تا از موضوعات مورد علاقه‌ی ایشون هست :wink: .

البته به نظر می‌رسه هنوز کسی برای موضوعات مطرح شده توسط این تازه‌واردهای منتخب، تجربه، نقد یا نقطه نظری به اشتراک نذاشته :expressionless:

پ.ن. 1: نشان تازه‌وارد منتخب ماه، طبق یه الگوریتم ساده و متناسب با ارزش‌های فضای گفتگوی پادپُرس به افراد تعلق می‌گیره. معیارهای در نظر گرفته شده در این الگوریتم، زمان مطالعه‌ی افراد و مشارکت مفیدشون در طی ماه اول پیوستنشون به پادپُرس هست :sunny:

پ.ن.2: پیشنهاد میکنم اعضای جامعه پادپُرس اطلاعات صفحه شخصی‌شون رو تکمیل کنن تا وقتی می‌خوام ازشون تعریف-تمجید کنم دستم پرتر باشه :sunglasses:

8 پسندیده