می خوام یه قدم کوچیک ولی مهم، حداقل برای خودم بردارم، و گوشههای کوتاهی از یکی از پادپُرسیای تازهنفس رو در خود پادپُرس به نمایش بذارم. به نوعی به عنوان یکی از قدیمی ترا گفتم یه معرفی کنم و یه دست مریزاد بگم:
شروین؛ در معرفی خودش گفته: «نوشتن درد و درمان دلخواه من است. (روزنامه نگار)»
در پست زیر هم یه معرفی کوچک از خودش آورده:
تو همین زمان کوتاهِ دو هفتهای، حداقل دو تا مسئله مطرح کرده برای به چالش کشیدن ذهن بقیه:
البته من که خودم از اعضای جدید پادپرس ام ،ولی تا جایی که مطالعه داشتم:
از نگاه متفاوت @yousef به دنیا خیلی خوشم میاد و همیشه دوست دارم مطالب اش رو بخونم
خلاقیت @somo849 در طرح مساله ها برام جالبه
یه ماه گذشت و وقتشه یکی دوتا پادپُرسی دیگه و موضوعاتشون رو معرفی کنم!
پیشنهادم اینه که اگه به عنوان یه پادپُرسی پیشکسوت دوست دارین کسی رو معرفی کنین و یا برای معرفیها نامزد کنین، حتما این کار رو بکنین. این طوری در معرفیهامون، تنوع سبک قلم هم داریم.
پ.ن. امیدوارم این فرصت نصیبشون بشه چون سریال خیلی خوب و خطرناکی رو هدف گرفتن
یکی از دغدغه هایی که داره و مطرحش کرده هم این بوده که بدونه «واسه پدر شدن چجوری دست به کار شن؟!»
نه ببخشید ، «واسه پدر شدن چجوری تصمیم میگیرن؟»
تازهوارد منتخب ماه گذشته: @parastoo_kamali پرستو کمالی، که اتفاقا الگوی پادپُرسی رو پیش گرفتن و اول دارن مطالعهشون رو از موضوعات و تجربههای به اشتراک گذاشته شده در پادپُرس بالا میبرن. اگه اشتباه نکنم زبان فارسی و کار تیمی دو تا از موضوعات مورد علاقهی ایشون هست .
البته به نظر میرسه هنوز کسی برای موضوعات مطرح شده توسط این تازهواردهای منتخب، تجربه، نقد یا نقطه نظری به اشتراک نذاشته
پ.ن. 1: نشان تازهوارد منتخب ماه، طبق یه الگوریتم ساده و متناسب با ارزشهای فضای گفتگوی پادپُرس به افراد تعلق میگیره. معیارهای در نظر گرفته شده در این الگوریتم، زمان مطالعهی افراد و مشارکت مفیدشون در طی ماه اول پیوستنشون به پادپُرس هست
پ.ن.2: پیشنهاد میکنم اعضای جامعه پادپُرس اطلاعات صفحه شخصیشون رو تکمیل کنن تا وقتی میخوام ازشون تعریف-تمجید کنم دستم پرتر باشه