چه جای باحالیه
موسیقی آزاده آیا؟
چه جای باحالیه
موسیقی آزاده آیا؟
مثلا این جور موسیقی؟
چه خوب بود
یا این مثلا؟ :
چه پیشنهادای متنوعی با پیشنهاد @lolmol سطح انرژیم رفت بالا . ولی هزار تا قصه @Ghazaleh منو برد تو یه حال اهورایی خاصی
خوب موسیقی پیشنهادی من
Paolo noutini-Candy
برای من موسیقی یادآور خاطراته، با اینها خیلی خاطره دارم، گرچه سلیقۀ موسیقیام زیادی غربزدهست.
Max Richter - On the Nature of Daylight
Westlife - What About Now
3 Doors Down - Here Without You
Alireza Ghorbani - Arghavan
Bahram Hasiri - Dar-e-Eshgh-o-Entezar
Snow Patrol - Chasing Cars
Imagine Dragons - Demons
The Fray - Never Say Never
Sami Yusuf - Forgotten Promises
Annie Lennox - Into The West
Imagine Dragons - Whatever It Takes
یه موسیقی لایت و آرام تو این هوای طوفانی:
اگه قرار باشه روزی ذهنم رو از فکرای مختلف روزمره درش آزاد کنم و دیگه به چیزی فکر نکنم، حتما موسیقی زیر رو گوش میدم[1]:
پ.ن. باور دارم که آواها و موسیقیها با ذهن و بدنِ آدم کاری میکنن کارستون، که امیدوارم یه موقع دلیلش رو بفهمم!
تقدیم به یه دوستِ عزیزِ پادپُرسی … ↩︎
عالی …
یه موسیقی کاملا مناسب برای کمی بازی شادی پادپُرسی
چه جای خوبی
فقط 3mb کم نیست؟ آهنگ باید با کیفیت باشه
آیا میشه فقط ۱ صفحه (همین صفحه) محدودیت آپلودش بیشتر بشه؟ مثلا برای آهنگ نهایتا 20mb کافیه فکر میکنم
محتوای بیشتر و متنوعی هم تولید میشه و سلیقه جامعه رو میشه توش دید
آهنگ مورد نظرت در soundcloud یا جاهای دیگه موجود نیست که لینکش رو قرار بدی؟
قطعا هست اما خب باید برم بگردم
گشتم و فقط preview داشت
YouTube هم بود اما خب فیلتریم ما حداقل
Spotify هم هست قطعا که اونم فیلتره
با این وضعیت آهنگ پیشنهادیم رو قورت میدم
ای بابا چ زود ناامید شدی! خب حالا همون پریویو رو بذاری و یا لینک یوتیوب رو بدی مطمئنم ادمی مثل من که دوست داره موسیقی جدید پیدا کنه حتما پیداش میکنه و گوش میده.
اصل هدف رد و بدل کردن اهنگه که نیست، معرفیش هست. یه جوری که اهنگای خوب بیشتر و بیشتر گوش داده بشن.
ناامید نیستم اما وقتی من یوتیوبش رو بزارم یعنی اونی که نمیتونه فیلتر رو رد کنه نمیتونه آهنگ رو گوش کنه و این بده.
دنبال راهی بودم که همه بتونن استفاده کنن لینک دانلودش رو پیدا کنم میزارم اما چه خوب بود اگر بستر محتواش پادپرس بود
اینم لینک
https://playvk.com/en/song/Luis+Bacalov/The+Grand+Duel+(Parte+Prima)+(From+“Kill+Bill+Vol.+1”)
…
دور مشو، دور مشو
یک قطعه پیانو