میز کار هر شخص، به نظرم دنجترین جایی که هر کسی زمان زیادی رو اونجا میگذرونه. به همین خاطر به نظرم هر کسی سعی میکنه تا با ساده ترین روش و ابزارها، محیط راحت و مناسبی را ایجاد کنه.
خب بهتره از مقدمات بگذریم و بریم سراغ بازی مون: همین الان یهویی از میز کارت برامون عکس بزار.
کتاب خواستید در خدمتم
نفر بعدی: قبل از همه برام جالبه میزکار مدیر پادپرس @yousef و ببینم . احتمالا باید پر از پرونده های پادپرسی از پارشال و نوپادپرسی و خاطی و شاکی باشه.
پ.ن:به دنبال رقابت @zari و @Jalal_Razavi برای ثبت غروب زیباتر، این ایده به ذهنم رسید. حالا شما فکر کنید به جای غروب و میزکار چه کلمات دیگری میشه نوشت!؟
اگه بگم میز کار خودمه دروغ گفتم واسه @Emad_Mohammadpoor هست در واقع در این صحنه
میز کار من حالت فیزیکی ثابتی نداره هنوز ایشالا به زودی حالت فیزیکی دار به خودش میگیره
این مدل هام خیلی خوبن. یک سوال:
روی زمین بشینین حس بهتری دارین یا صندلی؟ آیا این مساله تاثیری روی عملکرد بهترمون داره یا نه؟
اینم یه مدل فرار محسوب میشه.
یعنی چی حالت فیزیکی ثابت نداره؟ یعنی گازی شکله یا مایع؟ یا اینکه وقتی ازش استفاده می کنی جامده، بعد که لازمش نداری بخار میشه تو فضا معلقه؟
پ.ن: چه مدل خوبی شد. منم از این مدل می خوام
البته من اعتراف میکنم که میز کاری من قشنگ نیست چون دفتر کارم است و میدانید که میز کاری یک نتورک انجینر چگونه است، شما در حال مشاهده کابل ها و ابزار نتورک هستید.
من تقریبا 8 ساعت در روز پشت این میزم و فقط با ارقام عدد و آنالیز اعداد دسته و پنجهنرم میکنم. ولی این گل و گیاها طراوت به میز کارم آورده تا بین این اعداد غرق نشم. ولی میز کار خیالم
میزکارم با بهم ریختگی هاش ومشخصه حال نداشتم پاشم عکس درست درمونی بگیرم ولی اصلا این سبک رو دوستندارم و دوستدارم میزکارم به شکل دیگه ای باشه شاید تغییر دادم وشاید بزارم بعدا