من فکر میکنم شما یک اصل جامع رو فرض میکنید و میخواید همه چیز رو با اون بسنجید. آیا تخصصی بودن خوبه؟ کاملا وابسته به اینه که در مورد چه چیز یا چه کاری صحبت میکنید. امروزه حتی در دنیای علم هم تخصص صرف نتیجه چندان رضایت بخشی نداره، شما برای داشتن شانس موفقیت بالاتر، بهتره که یاد بگیرید در چند وجه مختلف فکر کنید. دلیل هم چندوجهی بودن مسائل و نیاز به ارتباط بین افراد با جنبههای فکری و تخصصی متنوعه. این یک انتخابه ولی هنوز نمیفهمم که چرا تخصص به بهتر شدن ما
برای یک فرد ممکنه تخصص و تمرکز الزام به حساب بیاد، که در فرآیند مدرن حتی این هم برقرار نیست، ولی چرا باید یک پلتفرم (نه وبسایت) اجبارا روی یک مسئله تمرکز کنه؟ مثل اینکه بگید که یک دانشگاه باید تنها یک تخصص رو داشته باشه! قیاس درست نیست از نظر من.
اگر شما طرز فکر تخصصگرا دارید چه اتفاقی انتظار دارید بیوفته و نمیوفته؟ همین کاری که شما انجام دادید، به چیزی علاقه ندارید نگاه نمیکنید، در عوض به چیزی که علاقه دارید میپردازید. چرا اینکه افرادی با علایق متفاوت در محیط باشن، از نظر شما یک نقصه؟ آیا احساس میکنید که این باعث میشه که شما به علاقه خودتون نپردازید؟ برای اینکه دقیقتر باشیم، علاقه شما به چه چیزی در محیط بوده و چه فعالیتی انجام دادید که در اثر فعالیت نامتناسب بقیه ضربه خورده؟
اتفاقا در دورههای مناسب، در پادپرس یک فرآیندی وجود داره به اسم نوآ که دقیقا به همین مسئله میپردازه. پیشنهاد میکنم به اتاق نوآها و کارهایی که اونجا انجام شده نگاه کنید. کمپینهای بیشتری هم از این به بعد خواهیم داشت که روی مسائل مختلف برحسب نیازسنجی تمرکز میکنه. همیشه تمرکز داشتن روی یک مسئله برحسب تجربه، خیلی خستهکنندهتر از فعالیتهای متنوعه. به همین خاطر تلاش کردیم بین این حالتها تعادل برقرار کنیم. محیط رو براساس قسمتی که در وهله اول میبینید قضاوت نکنید، برای قضاوت منصفانه و ارزشمند کمی نیاز به جامعنگری و دیدن همه جنبهها با هم هست.
به نظرم یکم نیاز داریم به تمام این داستان مثل یک سیستم نگاه کنیم، همه چیز در کنار هم. با رفتن به سمتی خاص، ما ممکنه لازم باشه که از جنبههایی دچار ضعف بشیم و باید دنبال بهینهترین حالت در این بین بود که عملی باشه. همیشه دنبال بررسی عملکرد و بهتر شدن هستیم و این رو ممکنه به چشم نیاد چون در پشت صحنه پادپُرس کار تیم همینه. قطعا به این هم نگاه میکنیم که مشکلاتی (و ایدههای مربوط به این مشکلات) هم وجود داره که ممکنه تیم نتونسته بهشون بپردازه.