چرا به برخی سوالات و موضوعات در پاد پرس جواب نمیدیم؟
برای خود من پیش اومده که خیلی از این سوالات رو خوندم، اما هیچ تلاشی نکردم که بهشون پاسخ بدم و یا جواب دیگران رو بخونم!
آیا واقعا دنبال گروه خاصی از سوالات هستم و به اینجا سر میزنم؟ و یا تصادفی از سوالاتی که خوشم بیاد به واسطه عنوانی که دارن واکنش نشون میدم؟ و یا اینکه نویسنده سوال و سرشناس بودنش در این محیط و اینکه من میشناسمش یا نه، واکنش من رو تحت تاثیر قرار میده؟
شما چطور؟
به نظرم چند دلیل عمده دارد:
-
صبرمان کم شده است از جمله برای خواندن و نوشتن. پرسش چی میشه که صبر در رفتار یه جامعه کم میشه؟ درباره همین موضوع است.
-
از طرفی با مشکل خوندن متون طولانی در کشور و ترجیح متون کوتاه روبهرو هستیم.
-
فضای مجازی خیلی وقتمان را در طول روز میگیرد به طوری که وقت دیگری برای کارهای دیگر نداریم. موضوع به نظرتون فضای دیجیتال چقدر تو کمتر شدن سرانه مطالعه تاثیر داشته؟ درباره همین است.
من معمولا خیلی وراجی میکنم و خیلی وقتها برعکس، تلاش میکنم جواب ندم تا حس منفی نسبت به حضورم ایجاد نشه
ولی علاوه بر دلیلهای منفی که @Ali_Shakeri گفت، من اتفاقا این رو نکته مثبتی میدونم: مثل زندگی و مثل دنیای واقعی، یک روال حیات در پادپرس وجود داره، بعضی از سئوالها پرشور هستن و بعضیها در خاموشی میمونن. مثل زندگی و مثل دنیای بیرون، هم شانس در این اثر داره، هم نحوه نمایش، هم محتوا و خیلی چیزهای دیگه.
ولی نکته دیگه اینکه، مثل حیات این سئوالها اساسا به حیات خودشون ادامه میدن و ممکنه برحسب شانس در یکجایی دوباره شانسی برای حیات پیدا کنن. یک زمانی، تلاش میکردم به این سئوالهای مظلوم واقع شده ، یه نگاهی بندازم و تقهای بزنم شاید توجهی ایجاد شد. الان هم میشه گاهی اینکار رو انجام داد.
ممنون از ارجاعاتی که توی پاسختون داشتین و پرداختن به این بحث که به نظرم همه اون موارد صحیح و قابل بحث هستن.
دیدگاه جالبی رو گفتین. اینکه سوالات فراموش شده و کمتر جواب داده شده چیزی از ارزش و ماهیتشون کم نمیشه قابل درک و درست هست. و اینکه گاهی باید دوباره به اونها پرداخت.