تمام آنچه اینجا بیان میکنم صرفا بر اساس باور های ذهنی من بوده و هیچگونه پشتوانه علمی و تحقیقاتی ندارد
در درجه اول یک مورد از باور های خودم رو بیان میکنم
زن و مرد هیچگاه هم تراز هم نبوده ، نیستن و نخواهد شد
مثل اینکه بگیم آبمیوه گیری و سبزی خرد کن چون هردو یک موتور دوار دارن مثل همدیگه هستن دیگه. فرقی نداره که!
در حالی که میدونیم فرق داره
انسان بودن هم دلیل بر یکسان بودن نیست
در درجه دوم بازهم بر اساس باور های خودم باید بیان کنم که زیبایی و جذابیت از هم متفاوت هستند.
خانم ها عمل جراحی انجام میدن و آرایش میکنند تا جذابتر بنظر برسند ولی این تضمین کننده زیباتر بنظر رسیدنشون نیست.
مثالی میزنم از لیدی گاگا که خیلی شکل و قیافه های خفنی واسه خودش درست میکنه و تعداد زیادی از افراد مثل من معتقدند که این قیافه ها زیبا نیست
اما جذاب هست و باعث میشه نگاه یک مرد جذب بشه و لحظاتی اون رو برانداز کنه
این قیافه زیباست؟
بنظر من نه. چرا؟
اولا من زیبایی ظاهری زن رو تا حدود زیادی به داشتن مو های بلند میدونم و تا حدودی در ذهن من این هست که اصلا زنی با موی کوتاه رو نمیشه دوست داشت
و خیلی موارد دیگه که شاید خیلی درست نباشه همشو بخوام توضیح بدم
در کل من لیدی گاگا در این عکس رو خوشگل و زیبا نمیدونم. ولی برام جذاب هست. یک ترکیب خاص که باعث میشه دلم بخواد این تصویر رو ببینم
از دیدن همچین چهره ای چندشم نمیشه ولی باعث نمیشه در فکر فرو برم و بعد از رفتنش بهش فکر کنم
ولی خب این هم که دلیل نمیشه چون من موهای بلند دوست دارم پس کل زن ها باید موهاشون بلند باشه!
بنظر من این یکی از نقاط عطف زندگی بشر هست که باعث شده همه توانایی دوست داشتن و دوست داشته شدن رو داشته باشن
فرض کنید یک تعریف جامع ، سراسری و یکتا از زیبایی زنان وجود داشت و میگفت هرکی شبیه مرلین مونرو هست زیباست . بقیه زیبا نیستن.
اونوقت آیا زنانی که شبیه مرلین مونرو نبودن احساسات بهتری از امروز داشتن؟
اینکه زیبایی در ذهن هر فرد با یک سری ویژگی ها تعریف میشه و واکنش ها نسبت به زیبایی های درک شده متفاوت هست باعث شده تا همین پویایی در روابط اجتماعی و عاشقانه افراد بوجود بیاد
بعد از عمل جذابتر میشید. این تضمین کننده زیباتر شدن شما نیست ( منظورم به شخص شما نیست )
از نظر من به تغییر دیدگاه های جنسیتی و تفاوت قائل نشدن برای مونث و مذکر زمانی امکان داره که یا مونث یا مذکر نابود شده باشه!وگرنه تا وقتی هستند وجودشون نمایش تفاوت هاست .
اگر قرار هست زیبایی زنان خارج از سلیقه مردان تعریف بشه بنظرتون ایا اولین گام نباید بدین صورت باشه که زن ها از آماده شدن برای مرد ها پرهیز کنند؟ یا براشون مهم نباشه که چطور دیده میشن؟
برای من 1% هم اهمیت نداره یک یک زن یا مرد دیگر در مورد ظاهر من چی میگن ( شاید باورتون نشه ولی بشخصه اگر اطرافیانم کنترلم نکنن فکر میکنم بعد یکسال شبیه کارتن خواب ها بشم )
یکی از اقوام ما جراح زیبایی هست و زندگی خوبی هم از این راه داره
با تعریفات ایشون این روش رو یک تفسیری میکنم
زن ها مردان قویتر و پولدارتر رو ترجیح میدن ( این در مورد همه صدق نمیکنه ) و مردان هم زنان جذاب و خوش خط و خالتر را ( این در مورد همه صدق نمیکنه ). ولی اینها پارامتر های سطحی برای انتخاب هستند. برای مرد ویژگی های اخلاقی زن زندگیش بسیار مهمتر از سایز بینی او خواهد بود . این اخلاق باعث بهبود فضای زندگی مشترک و زمینه ساز ایجادآینده ای روشن برای خود و فرزندان است . همینطور یک زن هم صرفا بر اساس دور بازو که همسر خودرا انتخاب نمیکند، بسیاری ویژگی هارا مورد بررسی قرار میدهد و برآورد این بررسی نتیجه ای در اختیارشان میگذارد.
حالا این وسط یک بازاری ایجاد شده که زنان برای جذابتر شدن پول پرداخت میکنند و مردان با جذاب سازی زنان پول بدست میاورند.
زنان مردان مناسب را آماده میکنند و مردان زنان مناسب را
این دقیقا یکی از تفاوت های زن و مرد هست
نمیشه گفت زنان خودشون رو برای مردان آماده میکنند که اینطور هم نیست
میل باطنی زنان ایجاب میکنه تا زیباتر باشند. اونها بصورت ذاتی ظریف تر ، و زیبا تر از یک مرد هستند هم از لحاظ فیزیکی و هم از لحاظ روحی و همین موضوع باعث میشه که یک مرد در وجود خودش همیشه نیاز به یک موجود خوش قلب و زیبا عقل و زیبا رو رو حس کنه تا عاملی برای بهبود زندگیش باشه.
این تمام کاریست که میتونید بکنید و بیشتر از این کاری نمیشه کرد
در خصوص صورت سوال
زن ها فکر نمیکنند که باید زیبا باشند. وجود زن سرشار از زیبایی هاست که مرد ها ذاتا از اونها بی بهره و محروم هستند تا زمانی که یک زن این کمبود رو براشون جبران کنه
زن ها سعی نمیکنند زیبا باشند بلکه سعی میکنند زیبایی هاشون رو بروز بدن تا بتونن موفقیت بیشتری از اجتماع انسانی کسب کنند . همونطور که مرد ها از انواع توانایی هاشون برای رسیدن به این هدف استفاده میکنند.