چطوری میشه آمار خودکشی مرد ها در ایران رو پایین بیاریم ؟

ممنون از طرح موضوعتون :ok_hand: اینکه یه فرد خودکشی کنه به خودی خود دردناک هست، و حالا اینکه اون فرد یه جوون نخبه و هنرمند جامعه بوده دردناکتر.

درباره وضعیت عاطفیِ مردان در ایران طرح مسئله‌ی محمد راجع به خشونت علیه مردان دیدگاهم رو برگردوند. تازه بعد از این یادداشت بود که من، به عنوان یه زن، اوضاع رو از زاویه دید نفر مقابل و برای نفر مقابل؛ کمی درک یا بهتر بگم مشاهده کردم. صادقانه بگم قبل اون، حتی تصورش رو هم نمیکردم مردان قویِ اطرافم ممکنه تحت آزار و اذیت باشن. افتخار نمیکنم که درکی از وضعیت نداشتم، ولی مطرحش میکنم که بگم دنیا چقدر میتونه بهتر باشه اگه گاهی قبح رو بشکنیم و چالش‌های موجود رو به زبون بیاریم.

این مهمه و من به عنوان یکی از خانم های این جامعه تلاشم رو براش میکنم،‌ همون طور که تا الان کردم؛ ولی این کافی نیست.

کنارش خوبه این رو هم بدونیم: گاهی قوی بودنِ یک مرد به معنای شکستن سکوت به هر روشی، چه با به زبون آوردن و یا فریاد زدن و حتی گریه کردن ایشون هست.

یه راهکار برای کاهش خودکشی آمار مردها در ایران میتونه پیدا کردن راهی برای افزایش مراجعه‌ی مردها به مشاورها باشه. آمار درستی پیدا نکردم، ولی طبق آمار این خبرگزاری، کمتر از ۱۰٪ مراجعین به مراکز مشاوره مردها هستن.

اگه مردها حاضر به حرف زدن نشن، به سختی بشه به ایشون گوش داد! و این وضعیت رو بهتر نمیکنه :no_mouth:.

9 پسندیده