چطور به یک نفر گفتید دوستش دارید؟

این موضوع بر می گرده به اعتماد به نفس افراد. هرچقدر اعتماد به نفس پایین باشه، به همون اندازه عجز در ابراز مشاهده خواهد شد.

2 پسندیده

مرحبا فاطمه خانم :clap::clap::clap:

چه سوال زیبایی. درک دنیای شخصی طرف مقابل؛

انگار که دنیای خودتان است. یا بعبارتی نگاه کردن به پدیده ها از دریچه نگاه و جایگاه و موقعیت طرف مقابل.

4 پسندیده

انقد کامنت ها حواس مون رو پرت کرد که جواب سوال اصلی فراموش مون شد…

چطور به یه نفر گفتیم دوسش داریم؟
حالا گفتیم رو بذاریم کنار و سوال رو اینجوری فرض کنیم که:
چطور میشه به یه نفر گفت دوستت دارم؟
پاسخ:

قطعا هر کسی یه شیوه خاصی برای خودش داره. بنظر بنده آسان ترین روش این مدلی می تونه باشه که:

۱- ابتدا طرفی که قراره بهش بگیم دوسش داریم رو صداش می زنیم.

مثلا اگه اسمش رویا هست، میگیم، رویا جون یه لحظه تشریف میارید؟
۲- اگر مقاومت نکرد و تشریف آورد، با رعایت فاصله قانونی، که حداقل ۴ متر باشه، حالا با نگاه به دستهای طرف مقابل( بخش استقرار انگشتان) می تونیم با دو سه تا کلمه این کار رو بکنیم.

رویا جون دوستت دارم.

۳- هنگام گفتن این جمله حواس مون به دستهای طرف مقابل باید باشه، اگه دیدیم انگشتهاش تبدیل به مشت شدند، سریع با تمام سرعت، فرار رو بر قرار ترجیح میدیم. فکر کنم ۴ متر فاصله خوبی باشه که نتونه بهمون برسه.

و اگر دیدید نه تنها مشتی درکار نیست، بلکه یه مقدار هم شل شدگی عضلات رو شاهد هستید، با خیال راحت می تونید بگید براتون یه نوشیدنی خنک بیاره، و خودش بیاد بشینه پیش تون.:rofl::rofl::rofl:

این بهتر نیست؟

2 پسندیده

خيلي ممنونم :rose:

اما اينو بهتون بگم @Mehrdad_Roshan و @anon44367529 كه خانم ها خيلي سخت تر از شما آقايون به شناخت طرف مقابل دست پيدا مي كنند خيلي سخت تر و ديگه اينكه خانم ها خيلي مي ترسند كه ضايع بشن يه جورايي چون نمي دونن كه طرف واقعا قصدش چيه بحث حيا برا زن پررنگ تر از مرد هستش ضمن اينكه بعضي از آقايون وقتي خيال شون از طرف مقابل راحت شد كه دوست شون داره ديگه منتظرند طرف خودش اوضاع رو پيش ببره اينو من از خيلي از بچه ها شنيدم بنابراین ترجیح میدن بشینن سرجاشون

برا يه خانم خيلي سخته به دنياي شما دسترسي پيدا كنه شماها بايد حداقل فرصتش رو بديد مثلا با كمك كردن بهش كه بتونيد باهاش وارد صحبت بشيد بعدا سعي كنيد از زندگي شخصي تون خيلي كم بهش بگيد البته غيرمستقيم تو حرفها مثلا خونه تون فلان جاست ولي ازش نپرسيد بذاريد خودش كم كم بگه

به نظر من اگر صادقانه بريد جلو خيلي اوقات جواب ميده

تو اين دوره زمونه هيچي اندازه دوست داشتن صادقانه ارزش نداره اون وقت مي تونن حتي با هم زندگي شون رو بسازند

الان مساله مالي واقعا مهمه اما به نظر من اونم قابل حلّه البته اگر دو طرف بخوان

:cherry_blossom::cherry_blossom: نكته خيلي مهم اينه كه توجه داشته باشد وقتي شما آقايون هيچ تلاشي نمي كنيد و پيام نميديد اون خانم هرگز باور نمي كنه شما خواهان ارتباط گرفتن يا ادامه دادن به ارتباط هستين الان به خود من هم بگيد فقط همين باور رو دارم ميگم اگر منو دوست داشت هر طور شده بود ميگفت

جواب تون چيه با اين خانم؟

1 پسندیده

جواب : موشک جواب موشک😉

چرا نباید آقایون تلاش بکنن!؟
مگه میشه بدون تلاش یه گوهر ناب رو بدست آورد؟

اون دوست دختری که بی تلاش من نوعی بیاد درگیر رابطه با من بشه، یه جای کارش ایراد داره…

قطعا هرکسی بخواد به یه موقعیتی برسه، باید تلاش های لازم در راستای اون موقعیت رو داشته باشه. و وقتی بحث برقراری یک رابطه عاطفی با جنس مخالف هست، گاهی باید به ساز طرف رقصید، گاهی باید نازشو خرید، گاهی باید اخم هاشو تحمل کرد، گاهی باید یه مشت ازش نوش جون کرد و الی آخر…

بی رنج، گنج میسر نمی شود…

3 پسندیده

اینم بگم زیاد گول این دوست داشتن صادق رو نخوریما، من دیدم که خیلی از خانواده ها با مشکل مالی که مواجه شدن، آقا صادق پا گذاشته به فرار و فقط دوست داشتن مونده، حالا چون به همراه صداقت نیست، نتونسته مشکلی حل بکنه.

هیچ وقت نقش مادیات رو تو زندگی ازش غافل نشید.

البته نه تا اون حد که بعضی دخترا توقع دارند که طرف خونه و ماشین داشته باشه بعد بیاد خواستگاری اونا، که بی شک چنین کیسی فقط می تونه پدرهامون باشند که بعد از ۶۰ سال خونه و ماشین دارند…

سهل گرفتن خوبه ولی دیگه این خوب بودن یه موقع موجب نشه به یه پسره سرخیابونی به این امید که خدا بزرگه و …بله رو بگیم.

2 پسندیده

خب همیشه اینطوری نیست شاید اون به دلیلی زودتر شما رو شناخته و خواسته شما رو
مثلا یه شاگرد زودتر استادش رو میشناسه و میتونه عاشقش بشه ولی استاد معمولا نه

ضمن اینکه من این نتیجه رو می گیرم که پس اون آقا مثلا مهرداد @Mehrdad_Roshan اون خانم رو دوست نداره :rofl: حالا مهرداد اصلا اینو نمیپذیره چون میگه نتونسته بگه
چه جوری شما میخوای جوابش رو بدی؟

2 پسندیده

این نکته رو هم بگم که واقعا نکته مهمی هستش؛

دیدید بعضی ها چه کارخودشون اشتباه باشه، چه کار طرف مقابل، سعی می کنن برای عذرخواهی پیشقدم بشن که مثلا نشون داده باشن خیلی مهربون هستند و دوست ندارن بخاطر این مسائل رابطه شون خراب شه؟

اتفاقاً این اقدام از جانب بعضی از خانم ها خودش آفت یک رابطه هستش و بیشتر اوقات علت تداوم نیافتن یک رابطه هستش، وقتی اشتباه از تو نیست چرا باید تو عذرخواهی بکنی؟
و اگر به این کار پرداختی، بدون که بعد از مدت کوتاهی طرف مقابل برداشتش این خواهد بود که شما کشته و مرده این رابطه اید و لابد چیزی از این رابطه بهتون میرسه که حاضرید برای حفظ رابطه از بابت اشتباهات دیگران، شما عذرخواهی بکنید! لذا بعد از یه مدت عزم رفتن خواهد کرد، و اگر بمونه دیگه زیاد حرمت طرف مقابل رو نگه نخواهد داشت…

2 پسندیده

قطعا همین طوره مخصوصا تو بعضی اقشار خیلی مهمه مثلا وکلا من خودم همه این ها رو حسابی لمس کردم

ولی در کل کسانی که شرایطش رو دارند که به نظر من یه حسنه منظورم اینه که اینچنین محدودیت هایی رو ندارند بهتره به عرضه طرف و صداقتش توجه کنند تا اینکه خودش الان چقد داره یا خانواده ش چون اگر کسی بلد راه نباشه پول خودشو و خانواده شم بر باد میده

2 پسندیده

درود بر خانم وکیل گُلِ جمع مون.

زنده باد. باهاتون موافقم شخص اگه شخص متعهدی باشه، جزء الوات و اهل خلاف نباشه، یه تحصیلاتی داشته باشه، عالیه. بالاخره بواسطه تحصیلاتش یه شغلی پیدا می کنه و خرج و مخارج رو تامین می کنه.

2 پسندیده

یعنی همچین چیزی امکان پذیره که یکی سعی در شناختن ما بکنه!!؟؟:grin:

2 پسندیده

منظور بنده از جمله بدون تلاشی از جانب بنده …

همین بود دیگه…
تلاشی که از جانب من باید صورت بگیره اینه که خودم رو به طرف بشناسونم، اینکه بدونه داره با کی دوست میشه. حالا که خودش پروسه شناسایی رو طی کرده، از قاعده ای که من گفتم استثنا میشه.
اتفاقاً ایشون باید دختر فوق العاده ای باشند.
فقط میشه بگید الان کجاست؟:rofl::rofl::rofl:

2 پسندیده

:rofl::rofl::rofl: جالب بود

راستش در مورد شما نمی دونم اگه خيلي دلتون ميخواد ايشالله بشه

اگه شما هم استاد دانشگاه باشيد ممكنه براتون پيش بياد چرا كه نه

1 پسندیده

بزرگوارید، محض شوخی گفتم که یه کم حال و هوا عوض بشه.

اتفاقا بنده دانشگاه تدریس می کنم و اتفاقاً همین قضیه برام اتفاق افتاده… و کلی حاشیه ساز هم شده…

شما که اون مثال رو زدید، یه لحظه فکر کردم منو شناختید و دارید‌ کد می دید که فلانی شناختمت… هول هولکی رفتم عکس تون رو دیدم تا خیالم راحت شد نمیشناشید😁

2 پسندیده

منظورتون از این بخش چی بود؟دقیق نتونستم متوجه بشم.

آیا منظورتون اینه که دختری پیدا بشه و منو بشناسه و …؟:smile:

1 پسندیده

اگه منظورتون اینه که لازمه بگم بنده رو خیلی وقت پیش یکی کشف کرد و برد واسه خودش، :laughing:

دیگه این آرزوها از من نوعی گذشته. پیر شدیم و به فنا رفتیم…:grin: ۷ سال مونده بازنشست بشم و خلاص.

2 پسندیده

خيلي با مزه بود آفرين به اين اعتماد به نفس

:rofl::rofl::rofl::rofl:

1 پسندیده

هههههه فقط محض شوخی گفتماااا:rofl::rofl::rofl:

البته خودم تو ایام جوانی همین مدلی اقدام کردم، منتها اون موقع فاصله ۴متری و حواس به دست ها رو بلد نبودم:rofl::rofl::rofl:

2 پسندیده

فك كنم شما به عنوان شوخي منظورتون همين بود كه گفتيد " يعني امكان داره كسي سعي در شناخت ما بكنه" منم راستش اگه جسارت نكرده باشم گفتم خب خدا كنه به خواسته قلبي تون برسيد و دختري بخواد شما رو بشناسه و…

البته واقعا ازتون عذر ميخوام اگر برداشتم اشتباه بوده چون ممكنه حتي شما متاهل باشيد ببخشيد

1 پسندیده

هههههه زنده باشید و سرافراز

من حواسم هست، نظر واقعی م رو در قالب شوخی نمیگم هیج وقت…:grin:

نظر واقعیم رو بالاتر داده بودم.
قانون طبیعت یه جوریه که نشناسیش ضرر کردی…

قانون طبیعت میگه اگه نسبت به داشتن چیزی حریص شدی و مدام برای به دست آوردنش تو تلاطم بودی، ازت فراری میشه…!

دیدید اوناییکه پول دوست هستند و شب و روزشون بفکر پول میگذره، به ندرت به پول می رسند؟
یه مثال ملموس تر بزنم،

نمیدونم پیش اومده واسه تون یا نه که یکی خودشو بکشه، به آب و آتیش بزنه که باهاتون دوست بشه ولی شما هیچ حسی نسبت بهش نداشته باشید در عوض عاشق پسری باشید که هیچ یک از کارهای اولی رو انجام نده و بی توجه به اطراف مشغول کارای خودش باشه؟

سوء برداشت نشه ها لطفاً، ولی من تو یه برهه ای که نوجوان بودیم یا اوایل جوانی، شده بود گاها برای دوستی با‌ یکی خودمونو تا مرز کشتن می بردیم ولی جور نمی شد، بخاطر همین من از سالها پیش هیچ وقت بدنبال این موضوع نرفتم، اما نتیجه برعکس ش رو بارها دیدم…:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

2 پسندیده