من به همراه دوستانم درحال آماده سازی یک تیم ترویج علم برای نوجوانان هستیم که فعالیت هاش شامل طراحی نشریه علمی برای نوجوانان، تامین کتب مختلف برای نیازمندان، آماده سازی یک شبکه اجتماعی دانش آموزی، ساخت کلیپ های آموزشی و … در تمامی موضوعات علمی برای دانش آموزان هست.
توجه داشته که تمام کارهای بالا توسط نوجوانان دانشدوست با نظارت افراد متخصص برای دانش آموزان و نوجوانان هستش و هدف ما افزایش آگاهی علمی دانش آموزان است.
خوشبختانه اکثر امور انجام و تیم تشکیل شده و تنها مشکل نام مناسب هستش که البته باید دامین اون هم موجود باشه.
اسم فانتزی باشه یا نوفانتزی؟
من فعلا ی سری کلیدواژه میزارم:
فکر
تفکر
فکور
حکمت
اندیشه معلم
دانش
علم
پدیده
آبادی
حقیقت
حیات طیبه(کلیدواژه مربوط به سند تحول بنیادین آپ)
معرفت
موج نو
…
اونی که بولدش کردم، مدنظر خودمه
درسته که کار علمیه، ولی بهتره اسم یذره از فضای مدرسه دورشون کنه. به نظرم لزومی نداره معنی داشته باشه، و خوشآوا باشه کافیه. یه جرقههایی از خلاقیت و لذت هم توش داشته باشه…
خروش حس خوبی بهم میده. حتا آذرخش! این چند روز خیلی درگیر رعد و برق بودم!: ))
زمان دانشآموز یه نشریه داشتیم اسمش چکاد بود؛ چکاد ِ قلم.
بلند فکر کردن: شاید بد نباشه “دان” (از دانش و دانستن) رو برداریم و با چیزای مختلف مخلوط کنیم! مثلن با “نو” -> دانو!
بله حتما. به ترتیب جذابیت برام: فیزچای، خروش، ترقی، سپهر دانش.
پ.ن. راستی نیازی نیست پست خودتون رو پاک کنین، شاید کسی بخواد پاسخ کامل بده. من تلاش کردم با ویرایش تو موضوع شما نظرسنجی ایجاد کنم، ولی حق ایجاد نظرسنجی در ویرایش وجود نداشت، برا همین در قالب یه پاسخ جدا گذاشتم.
واقعن اگر قرار باشه اسم خوبی باشه از الان باید مدل محتوا هم معلوم باشه منظورم اینه که باید بدونی قراره یه مقاله علمی پر از حقیقت و فَکت و نتیجه گیری های علمی بنویسی که معمولن بی هیجان یا کم هیجان میشه یا اینکه بر پایه جذب کردن باشه و اون هیجانه مهم باشه.
حالا شما که خیلی عجله داری و احتمالن پیشنهادات جذاب بقیه هم کمک میکنه
ولی من خودم خیلی به یه اسم برای این کار فکر کردم و هنوز به نتیجه نرسیدم، اما اگر یه روزی خودم بخوام کار مشابهی بکنم یه نیم خطی توضیح زیر اسم مجله ام می نویسم(“برای همه آنها که می خواهند بیشتر بدانند”)
این زیر اسم بیاد- اسم ولی هنوز معلوم نیست
من به خروش رای دادم ولی برای یه نوجوان فکر کنم سپهر دانش بهتره ولی شاید همون حرفی که @moalem گقتن بهتر باشه که فانتزی تر باشه حتی فانتزی تر از این گزینه هایی که دادین. یه برنامه ای هست به نام موتور جست و جو که شبکه آموزش میذاره امروز اتفاقی دیدمش لحن اسمی که انتخاب می کنید به نظرم خوبه که شبیه لحن این دوستان باشه.
سلام دوستان اسم آرتمیس انتخاب شد.
آرتِمیس نوشته میشه و آرتیمیس خونده میشه.
طبق نظر سنجی ای که از خود دوستان نوجوانان داشتیم اسامی به ترتیب زیر درامد:
1-آرتمیس
2-فیزچای
3-آلفا
4-خروش
5-سپهردانش
5-ترقی