چه انگیزه‌هایی شما را جذب پادپرس می‌کند؟

مهمترین انگیزه جذب پادپرس شدنم یکم فرا تر از علایق خودم بود ولی اینکه چرا موندن با پادپرس (یکم کم سر میزنم بیشتر به خاطر درگیری های کاری) این بود که دیدم یه سری جوون هم فکر و همینطور خاکی توش هستن و خیلی می تونم ازشون یاد بگیرم. یه جورایی بیشتر بچه ها این حس رو منتقل نمیکنن که آدمای مغروری هستن با اینکه خیلی خفن هستن و من به آشنایی با هاشون به خودم می بالم.

چند تا مسئله هست که فکر میکنم بد نباشه یه گروه بندی بشه از کسایی که علایق خاصی دارن برای مثال هر چند که دانش وسیعی ندارم ولی به مسایل محیط زیستس و انرژی علاقه زیادی دارم و تو این راستا دغدغه شخصی دارم. فکر میکنم مثل من باز هم باشه تو این مجموعه ولی می بینم که بعضی مسائل تا جاهای خوبی پیش میره ولی به دلایل مختلف به یکباره رها میشه نمونش طرح دختکاری بود که خوب خیلی از ما زمان فراقت کمی داریم ولی فکر کنم اگه یکم تیمی باشیم حداقل بشه شمعی از موضوع روشن باشه.

اینکه چی میشه که می نویسم برخورد با یه مسئله جالب از نگاه خودم هست و اینکه چی میشه نمی نویسم بعضن چون ترجیح میدم بیشتر اطلاعات داشته باشم بعد بنویسم یا اینکه همونجور که قبلن گفتم به @somo849 و @lolmol یه مقداری به دلیل شرایطی که قبلن تجربه کردم خود سانسوری میکنم که خوب خوب نیست.

مرور

داشتم چیز هایی که قبلن نوشته بودم و بعضن به عنوان علایقم مطرح کرده بودم توی پادپرس رو مرور می کردم به این نتیجه رسیدم که چه قدر در عرض چند ماه تغییر کردم که میتونه به پادپرس مربوط باشه یا نه ولی جالب بود که می تونستم تغییرات خودم رو ببینم.

10 پسندیده