تجربه شخصی
احساس راحتی و فراغ بال دارم!
-
دنبال یه نرم افزار ارتباط تیمی هستم که بتونیم به راحتی جایگزین تلگرام کنیم. مخصوصا که اخیرا ایمان آوردم تلگرام راه مناسبی برای ارتباط تیمی نیست و مثل این هست که از چاقو برای اره کردن درخت استفاده کنی!
-
دنبال کانال بهتری برای پروموشن پادپُرس هم هستم. چون به شکل شهودی این رو هم مطمئنم که تلگرام ابزار پروموشن چیزی از جنس پادپُرس نیست. و تنها دلیلی که تلگرام رو انتخاب کرده بودیم، این بود که ابزار خاصی به ذهنمون نرسیده بود و همه از تلگرام استفاده میکنن.
-
زمان بیشتری در طول امروز در دسترس داشتم، و این خیلی برام ارزشمند هست. مخصوصا که کانال ارتباطی با سایر اعضای تیم داریم (این کانال سرعت ارتباطش کندتر از تلگرام هست) و ارتباطا از بین نرفته. انگار که تو تلگرام یه چیزی هی تحریکت میکنه بیا خوش و بش کنیم و حرف بزنیم. با اینکه اکثر حرفامون تو تلگرام از جنس کاری بود، ولی میتونم بگم اگه ابزار تعامل تیمیمون تلگرام نباشه، خوش و بشهای اضافه به اندازه الان کم میشه!
پ.ن. در این زمینه که تلگرام به یه شکلی تحریکت میکنه به چیت-چت یا خوش و بش، تقریبا با این نظریه موافقم که سبک وجود داشتن تلگرام طوری طراحی شده که آدما رو به حرف زدن بیشتر بندازه. یعنی فکر میکنم رفتار آدما در تلگرام تا حد زیادی به طراحی کاربری اون مربوط میشه و نه خواستهی خود آدما به تنهایی.