Ghazaleh
(Ghazaleh)
مارس 31, 2017, 4:38ب.ظ
1
برای کاهش هدررفت غذا در سطح مصرف کننده، یکی از مشکلاتی که میتوان حل کرد، خرید مواد خوراکی به اندازه نیاز خانواده است. در این زمینه چه تجربههایی دارین و یا چه راهکارهایی برای آن به ذهنتون میرسه؟
2 پسندیده
Farshid1
(Farshid Zamani)
می 1, 2019, 2:34ق.ظ
4
به نظر من اولاً وقتی خرید میرویم باید لیستی از مواد ضروری و اولیه آماده کنیم طبق لیست خریداری کنیم و سعی کنیم حد اکثر مواد غدایی برای یک هفته خرید کنیم که هم تازه بماند و هم بودجه کمتری مصرف شود ، باید متوجه باشیم که خارج از لیست غذایی مان خریداری نمکنیم.
1 پسندیده
من یک روش تجربی و میگم ،
زن و شوهری و فرض کنید که مثلا خانوم خیلی دستش به خرید نمیره یعنی همیشه کم می خره ولی آقا خیلی زیاد می خره ، تجربه به من ثابت کرده اگر این دو با هم توی خرید به توافق برسند نتیجه خوب میشه.
1 پسندیده
lolmol
(لاله ملا)
آپریل 2, 2017, 4:40ب.ظ
2
بحث هایی پیش از این که در راستای سوال همین بحث هستن:
یه زمانهایی شغل نون خشکی کار پر درامدی بود ولی امروز مثل اینکه این رویه فرق کرده و اگه شاهد باشید اتلاف نون تو خانواده های ایرانی بر اثر گرون شدنش خیلی خیلی کم شده. البته اما این موضوع یه جنبه دیگه هم داره و اونم مثلا گرون شدن شیره. که گرون شدنش باعث شد که مردم کمتر سمتش برن و در نتیجه کشور ما در اینده ممکنه از بابت مشکلات بی شمار استخوانی اسیب ببینه. این جنبه ها یه ساختار دیگه هم داره که اونم اینکه هیچکدوم از دامپرورهای ما از درامدشون راضی نیستن و خیلی هاشون میخوان تولید شیر رو کنار بذارن و همی…
معمولا غذاهای اضافی تو یخچالم میمونه و موندم چرا باس این همه غذای اضافی بمونه و گاهی بریزمش دور. ولی باز هم موقع خرید یادم نمیمونه و مشابه قبل خرید میکنم. ایا شما هم به چنین مشکلی برمیخورین؟ چی کار میکنین؟
[image]
به نظر من یکی از دلایل همچین اتفاقات مثل دورریز زیاد برمیگرده به کنترل انسان بر خرید، که اون هم برمیگرده به دانش ما؛ ما ادم ها همیشه بیشتر از نیازمون میخریم و میخوریم.
به نظر من یکی از بهترین کارها این میتونه باشه که یه دستگاه هوشمندی ساخته بشه که بتونه میزان موادمغذی بدن در طول روز را برای هر آدمی مشخص کنه. همین الان میتونین به صورت آنلاین از یه سری وبلاگ ها بفهمیم در روز چقدر پروتئین و کربوهیدرات نیاز داریم ولی به یه سیستم هوشمندی احتیاج هست از طرفی مثل گوشی های هوشمند قابل دسترس باشه از طر…
از تکنولوژی برای ایجاد هماهنگی بین افراد اشنا، مواد داخل یخچالهاشون، و تخفیفهای سوپرمارکتها استفاده شود.
طوری که موقع خرید، بتوان بدون نگرانی از تخفیفها بهره برد و در ضمن دوستان را از مواد اضافه یخچال هم باخبر کند.
پیروی مطالعه مطلب زیر را در سایتتان سوالی برایم مطرح شد که ممنون می شوم در گروه، دوستان گرامی یاری بفرمایند.
می خواستم این “مدلسازی” را برای کاهش هدر رفت یک غذای خاص مثلا برنج یا نان انجام دهم. در واقع مصرف بهینه این محصول را مدلسازی کنم. ممکن است بیشتر راهنمایی کنید چگونه این کار را انجام دهم؟
چون همانطور که می دانید در بخش انرژی دادهها در سطح خانوار، برای مدلسازی به صورت کاملا ًمشخص مثلاً از طریق کنترل برق و گاز و … سنجیده می شود، اما در زمینه مواد غذایی ما اطلاعات دقیقی نداریم به ویژه …
3 پسندیده