چه خبر از شهر و شهرنشینی؟ 🏘

من از جنوبم از بوشهر … شاید تا حالا بوشهر وقتی اسم بوشهر میاد فقط تو ذهنتون گرما وشرجی رو تصور کردین(که این خصلت رو من خیلی دوستدارم)هرچند خودم خیلی گرمای هستم اما نمیدونم اسمش علاقه هستش یا شاید ایقدر به خودم تلقین کردم که برام جایی جز بوشهر لذت بخش نیست …

بوشهر در واقع پایتخت انرژی هست با اون هم معادن گاز و نفت، ولی قشر ضعیف هم داره.

تو این چند سال شهر خیلی تغییرات در زیبا سازی شهر بوجود اومده مثلا علاوه بر مناطق اصلی شهر (مثل لیان و چهار محل که نقطه اصلی شهر هستش) درختان مناسب منطقه هوای گرم و شرجی کاشته شده (یعنی از قدیم بوده و امروز یا ازشون یاد گرفتن) مثل موز و انجیر معابد که وقتی ریشه ها محکم تر میشه زیباتر میشه.

من خودم منطقه های قدیمی رو بیشتر دوست دارم، نمیدونم چرا؛ ولی از بچگی همینکه تو خیابونای اونطرف برم و فقط یه چرخ ساده هم بزنم خیلی بهم لذت میده. خوبی اون منطقه اینه که خونه های قدیمی که تو منطقه حصاری گمرک و انبارش افتاد خونه های قدیمی رو باسازی کردن و این باعث شد شهرداری و اثار باستانی یادش بیفته که بله همچین خونه هایی با همچین معماری های میتونه جزو زیباترین خونه ها باشه. و کم کم این باعث شد بانک ها و مراکز دولتی خونه های قدیمی رو به شکل اداره دربیارن و یا کافه هایی برای شب نشینی ها با خیام خوانی راه بیفته (خیام خوانی یه رسم برای شادی هاست). مثلا خیابون لیان سنگفرش شده هستش و ادم یاد رم و میلان میفته(من که اینطوریم). آب انبار قوام که در قدیم اب های بارون رو جمع میکردن برای مصرف سالیانه، الان به شکل یه رستوران سنتی و شکیل در اومده.و همه این زیبایی ها رو به روی دریاست.

ساحل بوشهر خیلی خوب شده و از مهرماه و تا عید خیلی هوا خوبه برای خوش گذرونی اعم از پیاده روی تا دوچرخه سواری (با دوچرخه های کرایه هایی ساحل) و قایق سواری. میشه تو این روزا انرژی های خوب و آفتاب به اندازه کافی گرفت و کمبود بدن رو تامین کرد. تابستونا هم از ساعت 6عصر به بعد شب نشینی های خوبی میشه گرفت و در واقع میشه گفت که روزای تابستون از 6 عصر به بعد شورع میشه و شب احساس نمیکنی که شبه و تازه همگی به بجنب و جوش میفتن.از رستوران هایی از ساحل کمی فاصله گرفتن و به شکل یه خونه ای هستن وسط آب دریا هم خوشم میاد (ولی غذاش گرونه :grin::sweat_smile:)

برا عید تجهیزات هستش مثلا چادر، سرویس بهداشتی، سطل آشغال و نیرو انتظامی هم هست برا امنیت.
یه مناطقی هم هست برای پلاژبانوان و آقایان که یه روزای خاصی برنامه دارن و هر کسی میتونه استفاده کنه ازاین مکان.

من که از شهرمون راضی ام و دوستش دارم و اگر کمبود داره باید با همفکری و تدبیر درستش کرد و نه فقط حرف. تنها چیزی که نگرانم میکنه چرا باید اینقدر برج بسازیم؟ (میدونم زمین تو بوشهر زمین کم و جمعیت روز به روز افزوده میشه اما چه راه حلی میتونه وجود داشته باشه؟)

3131F0E7-6486-4BCA-9FF9-D50037B5A10C
33DAD582-3283-469F-A770-1BA34B2DF462

پ.ن:دو عکس اول همین روزا گرفته شده و عکس سوم 12 فروردین همین امسال … ته عکس مشخصه که کانتینر ها چطور وارد گمرک میشن :smile: خزه ها هم که از خود دریاست و با موج بالا میاد.

11 پسندیده