کجا منتشر کنم؟ پادپرس یا ویرگول؟

به نظر من فرق جدی پادپرس با ویرگول ، همانطور که برخی دوستان اشاره کردند ، اینکه در ویرگول فضای مونولوگ حاکمه. فرد یک تریبون داره که میتونه دیدگاه و محتوای خودش رو منتشر کنه یا بازاریابی کنه و خلاصه هرکاری که شما نیاز به میکرفونی دارد تا افراد رو جلب کنید بدون اینکه الزاما نیازی به دریافت بازخورد سریع داشته باشیم.

اما فضای پادپرس دیالوگی است و به همان میزان که من سوال می‌پرسم ، که در برخی مواقع این سوالات در حقیقت برای سنجش یک دیدگاه یا بیان دیدگاه خودم هستند ، دوستان و دیگران نیز میتوانند در بحث شرکت کنند و فضای دیالوگ شکل میگیره و از تبادل نظراته که پادپرس هویت پیدا میکنه. به همین دلیل در پادپرس فضای تک‌گویی شکل نمیگیره و میزان مطالب هرز خیلی کم منتشر میشه چون این مطالب به سرعت نقد میشن اما این فضا در ویرگول نیست.

به همین دلیل ممکنه ویرگول کاربران بیشتری جذب کنه ولی این خطر رو داره که به مرور آکنده‌ از مطالب هرز و بی‌محتوا بشه و همین روی حضور سایر کاربران میتونه تاثیر بگذاره. اما پادپرس شاید به همون اندازه کاربر نداشته باشه اما چون فضا بر انتشار مطالب هزر محدوده ، کیفیت محتوایی به مراتب بهتری نسبت به ویرگول ایجاد میکنه و ماندگاری کاربرانش بیشتر خواهد بود.

4 پسندیده