اگه غول چراغ جادو قانونش رو عوض کنه و بگه حاضرم یه صفر بذارم جلوی یکی از عددهای موجود در زندگیت. کدوم عدد رو انتخاب میکردی؟ چرا؟
عمر مادرم
چراش معلومه😳
فکر کنم چرایی انتخاب همه خیلی واضح باشه. ولی بیانش یه لذت دیگه داره، چه برا نویسنده و چه برا خواننده.
مثلا میتونی بگی چرا جلوی عمر مادرت صفر میذاری ولی جلوی عددی که غول چراغ جادو بهت پیشنهاد داده نه، این خودش یه بازیه برا تقویت استدلال هامون .
ضمن اینکه وقتی چرایی رو گذاشتی، برا روز مادر میتونیم از طرف پادپرس پاسخ کامل شما رو برای مادرتون بفرستیم
مادر من طی سری اتفاقاتی که براش رخ داد زندگی آسونی نداشته
خیلی دوست دارم انقدر عمر بکنه که ثمرهی تلاشش رو ببینه
چون من و داداشم بشدت دنبال این قضیهایم که بهش ثابت کنیم زحماتت بینتیجه نبوده
یک صفر جلوی تعداد غول چراغ جادو
یک صفر دیگه و …
تا بتونم جلوی هرچیزی که بخوام هر چند تا که بخوام صفر بزارم.
عددی که انتخاب می کنم سالیه که توش هستیم
13970 شمسی چون همه چیز رو عوض میکنه. البته ممکنه بدتر هم بشه ها اما دیگه ریسکه دیگه هیجانش می ارزه
یهو میبینی همه زامبی ان باید زنده بمونی
یه صفر جلوی تحملم، که بتونم بیشتر فکر کنم و روابطم رو بیهوده خراب نکنم
یه صفر جلوی هوش هیجانیم، چندتا صفر میخواد البته که وقتی کسی با من شوخی میکنه از کوره در نرم و باهاش بد برخورد نکنم
یه صفر جلوی خوبیهام، چون خیلی خوبیهام رو دوست دارم (نارسیسیسم )
یه صفر جلوی موفقیت دوستان و آرامش دوستام، چون وقتی اونها رو شاد میبینم دلم خنک میشه، چون شایستگیش رو دارن. مثل رضا، مثل اونهایی که ازم جدا شدن
و یه صفر جلوی عزت نفس خودم و دوستانم. چون هرکی عزت نفس داره زیباست.
این که شد یک صفر جلوی 5 تا عدد
انتخاب محدود تو سوال هست.
حالا برای خودت کدوم یک از این ها مهم تره اگه واقعا فقط یک انتخاب داشتی؟
اگر فقط یکیش باشه، فکر کنم آخریش که البته همه رو پوشش میده.
یعنی عزت نفس خودم و همه دوستانم.
پینوشت:
به نظر من غول چراغ جادو بینهایت آرزو رو میتونه برآورده کنه. محدودیت مال ذهن بشره. اگر میگفتن غول چراغ جادو میتونه هر آرزویی رو برآورده کنه، ذهن بشر باور نمیکرد.
سرعت نور رو جلوش یه صفر میذاشتم.
هنوز ایده خاصی راجع بهش ندارم. ولی دوست دارم نتیجه فرایند رو ببینم!
آدما تو ۵ سالگی قد ۵۰ سالگیشون میشن؟ یا ۵ سالگیشون مثل ۵ سالگی همین بچه هاست؟
تو ۷ سالگی میمیرن؟!
اصلا فرایند رشد و مردن سلولا به سرعت نور بستگی داره؟؟ (بالطبع میتونم گوگل کنم. میذارم تو صف)
شاید جلوی اندازه ی جرم الکترون
چون به نظرم هیجان انگیزه وقتی یهو بنیان جهان فیزیکی رو دستخوش تغییر کنی و ببینی جهان جدید چه جوریه!
وحشتناکه
حساب بانکی …
بدرد کسانی میخوره ک حداقل موجودی قابل توجهی داشته باشند😉
وگرنه کسی که زیره 1 میلیون(قشر کارگر و کثرت جامعه😔) موجودی داشته باشه به طبع با اضافه شدن یک صفر تغییر خاصی بوجود نمیاد
حال با نظر به اینکه شما به اضافه شدن یک صفر ب حساب بانکیتون خیلی علاقه مند هستید ؛ گویا…
شک نکن که همینطوره!
میرفتم حساب یه میلیاردر رو هک میکردم یه صفر میذاشتم جلوش رو پولشم برای اشانتیون یه میلیارد میذاشتم
من فکر کنم ترجیح میدم جلوی مسافرت هام صفر بزارم که در واقع درصد خوشی هام و در کنار دوستان بودن هام و از همه مهمتر تجربه هام میره بالا
یه صفر برای تعداد آدم خوبا
یه صفر جلو تجربه هایی که داشتم.(که شامل رفتن به کشورها و محلهای مختلف و جدید، تعداد آدمهایی که میشناختم، تعداد شغلهام، تعداد روابط شخصیم و…)
@lolmol خودت نگفتی صفرو کجا میذاشتی؟