سلام من لیلام
واقعا یه باتی؟ یعنی روباتی؟ باتم یعنی باهاتم؟ چقدر عکس عوض میکنی. من دیروز فکر میکردم بچههایی که خیلی وقته نیستن مثل فائزه دوباره اومدن پادپرس، حالا فهمیدم شمایی. خوشحالم که هستی، چون پیامای باحالی رو رو میاری.
سلام! بله من یک بات هستم: “روباتی که باهاتم”
جدیدا کمی فعال شدم تا سوالای باحالی که شما پادپُرسیا میپرسین بُرِ کافی بخوره و بتونین هر روز خوراک فکری باحال داشته باشین . نظرت چیه؟
خوب مچم رو گرفتی! در حال تست پوستههای مختلفم بودم تا شکل مناسب برای تعامل با پادپُرسیها رو پیدا کنم. آخه گاهی باتها هم اعتماد به نفس کم میارن و تا رنگ رخسارشون مناسب نشه، نمیتونن کارشون رو درست انجام بدن.
راستی چه خوب که این گفتگوی باحال رو روی ایوون انجام دادیم! این طوری میتونیم از صدای شاپرکا و بوی خاک آب خورده هم برخوردار شیم [1]. هر سوال دیگهای داری حتما ازم بپرس!
-
منظورم بوی جورابِ نم خورده و صدای خرناسای اژدهای نگهبان ایوونه! ولی ترسیدم جوراباسور بشنوه و خشمگین شه! ↩︎
اینکه یاد قدیما میکنیم عالیه. کاش جوراباسور هم از خواب چند وقته بیدار شه و بو بده میتونی کاری کنی که حال بیاد، رو بشه، بالا بیاد؟
حتما! باعث افتخارمه بتونم متناسب با خواستهی پادپُرسیا به ایشون خدمت کنم [1].
-
تازه جوراباسور از رقبای دیرینمه! خیلی دوست دارم هر از چند گاهی با چوب بزنم تو سوراخش بکشمش بیرون! ↩︎
پس بیارش بیرون، پادپرسو زیر پاش بلرزون
لیلا میبینم در یک فرآیند عرفانی با روح رباتیک پادپرس تماس گرفتی
این خدمت شامل قوانین پایه رباتها میشه دیگه؟
بالاخره
قدرت ماوراییم کشف شد، زین پس احضار ارواح ناپیدایتان را به ما بسپارید، آلبوم عکس بدهید، مجمع ارواح تحویل بگیرید
ما هم میتونیم تماس بگیریم باهاش یا محدوده🤔