کلاس آموزشی یا خودآموزی با کتابها و اپلیکیشنها و… کدوم راه برای یادگیری زبان خارجی بهتره؟
دنبالهی موضوعهای
کلاس آموزشی یا خودآموزی با کتابها و اپلیکیشنها و… کدوم راه برای یادگیری زبان خارجی بهتره؟
دنبالهی موضوعهای
به نظرم بهترین راه ترکیبی از روش ها است:
زبان را از طریق فیلم دیدن یاد بگیرید. اگر تازه شروع کردید از فیلمهای کودکان شروع کنید که خیلی سادهتر هستند. دیدن فیلم مهارت شنیداری و گفتاری شما را تقویت میکند.
ساختار زبان را میتوانید توسط کتابها و ویدیوهای آموزشی پیگیری کنید. توصیه من این است که برای شروع ساختارهای پیچیده را نادیده بگیرید و صرفا سعی کنید جملات ساده بسازید. خیلی از ساختارهای پیچیده در زندگی روزمره پر کاربرد نیستند پس به راحتی میتوانید آنها را نادیده بگیرید.
کلمات پر کاربرد را به خاطر بسپارید. کتابهای زیادی در این مورد هست و سایتهای خوبی هم وجود دارد. من اپلیکیشن memrise را استفاده کردم و بسیار خوب بود:
خیلی ممنون بابت پیشنهادهای خوبتون
عالی بودن ,حتما امتحان میکنم👌
البته در سطح کودکان نیستم,بیشتر منظورم آمادگی برای آیلتس و…بود😅
یه مسئله دیگه هم که هست بحث انگیزشی وتداومه
خیلی اوقات شروع میکنیم یه چندروزی هم ادامه میدیم ولی بعد یکی دوهفته ناامید میشیم
برای این موضوع راهکاری دارین🤔
در این موارد همراهی با یک کلاس و استاد بسیار کمک کننده است. نظم لازم رو القا میکنه و باعث میشه از هدفتون فاصله نگیرید. از طرف دیگه شما هم نباید صرفا در قالب محتوا و برنامه کلاس پیش برید و فعالیتهای اصلی و مکمل که @Ali_Shakeri اشاره کرد رو هم انجام بدید.
واقعا اپلیکیشن ها و آموزش الکترونیک الان کلی کار رو راحت کردن، نمونه اش memrise که گفتین واقعا عالیه. پیج های آموزشی خوبی هم داخل اینستاگرام هست که برای مرور و تعامل با زبان آموزان عالیه
درسته کاملا موافقم🌹
درواقع تازمانی که زور بالاسرمون نباشه(البته خودمو میگم) بعد یه مدت دلسرد میشیم ولی وجود استاد وافرادی که باما هم سو وهم هدفن باعث ایجاد رقابت وانگیره میشه👌
پس اینجوری نتیجه میگیریم که هردو لازمن هم کلاس هم فعالیت های جانبی