-
۱۲ روز قبل از این رویداد، یک موضوع جدید با عنوان «طراحی فرایند برای نوآوری باز در پادپُرس» مطرح شد تا اگر نقد یا فیدبکی به نوآ۰۰۱ بوده، مطرح شود و در ضمن برای فرایند از فکر دیگران کمک گرفته شود. این موضوع تا کنون ۴۱ بازدید و ۰ پاسخ داشته.
-
۳ روز قبل از رویداد همان روز، موضوعی با عنوان «همفکری برای شروع فهم مسئله ی مستندسازی تجربهها» ساخته شد و افراد به طرح پرسش برای جمع اوری اطلاعات در این زمینه دعوت شدند. بنا بر این بود که پرسش های منتخب از طریق سایت و بات تلگرامی به دست جامعه ی مخاطبان برسد. این موضوع ۸۰ بازدید و ۴ پاسخ داشته.
-
۲ روز قبل از شروع رویداد، موضوعی با عنوان «نوآ۰۰۲ - پیدا کردن راهکار های نو برای مستندسازی تجربه ها» برای توصیف ماجرا، اهداف، و مسیر حرکت مطرح شد. این موضوع ۶۰ بازدید و ۰ پاسخ داشته.
-
از روز رویداد، با بات تلگرام، پرسش های سری الف مطرح شده و در اختیار مخاطبانی از جامعه ی در دسترس، عمدتا اعضای دانشگاه شریف، قرار گرفت. تعداد ۱۰ نفر در پاسخگویی به پرسش ها مشارکت کردند. تعداد پرسش ها ۱۲ بود.
-
سوال ها در سایت قرار گرفتند و پاسخ های جذب شده نیز.
-
روز دوم رویداد، بازی ساده ای برای افزودن چاشنی به این چالش توصیف شد: «بازی شادی برای پیدا کردن راهکار نو برای ثبت تجربه ها». این موضوع ۶۰ بازدید داشته تا کنون.
-
در بازه ی زمان ۳ روز، از دل پاسخ های جذب شده سوال های جدیدی بیرون کشیده شد و این سوال ها به جامعه ی مخاطبان جدیدی معرفی شد. تعداد پرسش های جدید ۱۲ و تعداد مخاطبانی که تا الان به سوال های سری دوم پاسخ دادن ۹ نفر بوده.
-
تا الان، ۲۸ نفر از طریق سایت یا بات در این رویداد مشارکت داشته اند.
-
طبق برنامه، هفته ی اول این چالش که از شنبه شب ۲۰ آذر ۱۳۹۵ آغاز شد، به کشف مسئله هایی که باعث میشود تجربیات مان را کمتر مستند کنیم ، پرداختیم و در هفته ی دوم که از شب شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۵ اغاز میشود، به ایده پردازی حول یک مسئله ی منتخب.
روز اول از هفته ی دوم:
-
ظاهر و دسترسی به محتوا تغییر کرد.
-
پ. تلاش برای کشف مسئله ی مناسب و همگرا کردن ایده پردازی در این مورد: «مستندسازی تجربهها»، با توجه به اطلاعات جمع آوری شده تا الان بی نتیجه بود. اطلاعات پراکنده هستن.
-
میخواستیم با ذهن و نیاز خودمون پیش بریم، و تا الان برای بکر موندن ذهن سراغ گوگل نرفته بودیم. نقطه ی شروع گوگل کردن مسئله ی مستندسازی.
-
در روز اول از فاز بارش ایده، یه عکس راهنما به بنر اضافه شد که توصیف کننده ی ایده های مورد نظر بود.
-
سوالات بات روز دوشنبه از هفته ی دوم به روز شد. ایده پردازی به صورت باز حول مسئله های مطرح شده انجام میشه.
امروز دوشنبه بود: شب قبل از یلدا، کاری که کردم این بود که اول با سهیل سر تولید محتوا ی آموزشی صحبت کردم آمار هارو چک کردم ! چند تا پست گذاشتم وچند تا پست ساختم سعی کردم یه خروجی کم حجم از اون ویدیو برای کانال درست کنم . با لاله و مصطفی سر اینکه چی کار میشه کرد که کسی که میاد تو سایت گم نشه صحبت کردم که البته میخواستم چیزی بگم نشنیدن وپیشنهاد محشر من رو هم من بابا دایره ای کردن وسط سایت ندید گرفتن :))) ودر نهایت یه تجربه با لاله به اشترک گذاشتم که گفت بذار تو سایت گذشاتم پست مربوط به اونم بریا فردا ساختم
تماس با دکتر مدرسی و دکتر فیض بخش، و معرفی پادپُرس به عنوان یک بستر نوآوری باز. و دعوت از ایشان برای ثبت تجربه هایشان.
پ. با شناختی که از قبل از نوا002 و در حینش از این برنامه بدست اومده این بود که اگر واقعا پتانسیل همکاری وجود داشته باشد، بلا استثنا اعضایی از هیات علمی که واقعا مایل باشند به همکاری تا چیزی به عنوان ارزش حقیقی به ایشان داده نشود وارد فاز همکاری نخواهند شد.
چهارشنبه دوم: ایمیل خبرنامه ی پایان نامه به کاربران سایت ارسال شد.
دوشنبه: پرسش های بات تلگرامی نوسازی شد.
در میان جمعی از دانشجوهای کلاس پلتفرم وقتی بحث کلاس به جایی رسید که استاد درس از انقلاب پلتفرمهای خرد جمعی در مباحث مختلف سخن گفت و باعث بوجود امدن جو مناسبی برای اعلام وجود “پادپرس” به عنوان بستری در همین سبک شد ، ولی این کار انجام نگرفت.
دلایل این قضیه: عادت کردن بیش از حد به در نظر گرفتن مباحث کلاس به عنوان مباحث اموزنده (متمرکز نشدن در استفاده حداکثری، با علم به اینکه هیچ ضرری در اینکار نبود) ،فرو رفتن بیش از حد در حاشیه امن بدون دردسر!
- از دکتر فیض بخش خواسته شد که مقاله ای برای مستند سازی تجربه برای پادپرس بنویسند، که ریسپانس ایشان عدم دادن قول 100% به همکاری به دلیل ذیق وقت بود.
- از دکتر علوی نیست هم مشابه این درخواست و این ریسپانس گرفته شد.
چهارشنبه : به پست های خواسته شده رسیدگی شد ویه چند تا داستان ترجمه شد و پستی که در مورد حیاتی بودن تجربه بود هم اصلاح شد